Anabella og Afaf
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Transformation og Mønsterbryder
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvad det vil sige at være i Transformation og Mønsterbryder. Anabella taler med Afaf om at bryde ud af traditionens kår, både tro, uddannelse, retning og ægteskab. Afaf deler ud af sin livserfaring og viser hvordan hun selv er landet på benene. Vær lyset i kaos.
Længde ca. 1 time og 09 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Afaf Keshta, der er Motivator, Speaker og Jordmoder.

INTRODUKTION:

“You are enough”

Professionelt er jeg uddannet jordemoder og har efteruddannelser indenfor coaching, positiv psykologi, akupunktur, ultralydsscanning og fertilitetsbehandling.

Mit holistiske arbejde med mennesker er baseret på en kombination af min faglige viden og mine mange livserfaringer. I mødet med mennesker er jeg hurtig til at skabe kontakt og tillid, god til at møde folk, hvor de er og til at hjælpe med at afklare og mobilisere deres ressourcer. Relationen mellem krop og psyke finder jeg utrolig spændende, og den er et vigtigt værktøj i mit arbejde.

Min selvudviklingsrejse startede i 2011, og det var her, at jeg for første gang turde mærke livet, mærke mig selv og være i fred i mit eget selskab. Jeg opdagede, hvordan man kan ændre sit liv, ved at begynde at arbejde med tankerne, og ved at gøre mere af det man elsker.

Redskaberne, som jeg har brugt, for at opnå større selvudvikling, autenticitet og anerkendelse af eget værd i mit liv, bruger jeg i dag til at hjælpe en masse andre mennesker. Mit livs formål er, at gøre en forskel for så mange mennesker som muligt i den tid jeg lever.

Jeg arbejder med følelser og energi og deres indflydelse på udviklingen af vores liv. I dag forfølger jeg min passion. Jeg har sagt mit drømmejob op som jordemoder i lægepraksis, og er ved at etablere selvstændig jordemodervirksomhed.

Jeg elsker at motivere folk til forandringsprocesser, med formålet at opdage eget værd og potentiale, og holder løbende events under titlen: “You are enough”.

Her berører vi bl.a. følgende emner: 1: Transformation. 2: Find ind til dit autentiske selv og stå stærkt i dig. 3: Anerkend dit værd og tro på dig selv, 4: Spring ud af komfortzonen og udlev din passion. Vi arbejder med livets essentielle indhold om at elske dig selv, inddrage nydelse i alt hvad du foretager dig, forkæle dig selv dagligt, omringe dig med skønhed, og skabe glæde i dit liv. Der vil være lækker mad, dejlig musik, motivational speakings, øvelser, healing, massage, og sundhedscoaching i en glad, kærlig og opløftende energi. Jeg glæder mig til at møde dig.

Du har mulighed for at tilmelde dig eventet ved at klikke ind på min

Facebookside: https://www.facebook.com/Fra-ønske-til-virkelighed-106739644719189/

De kærligste hilsner fra Afaf Keshta.

Del min podcast episode: