Lydhealing Anabella og Tina Marie
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Lydhealing
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Lydhealing. Jeg taler med Tina Marie Nielsen om hvad Lydhealing er, hvordan lyd arbejder i vores kroppe og sind. Vi taler om Gong bad, Syngeskåle og vindspil. Tina Marie Spiller en smuk lydhealing for os, så vi kan høre den smukkeste højt vibrerende musik.
Længde 58 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Tina Marie Nielsen, Lydhealer.

INTRODUKTION:

Jeg føler, at Lydhealing fandt mig på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde brug for at berolige mit nervesystem samt tage nogle selvkærlige beslutninger.

De positive effekter jeg mærkede på min egen krop og sind under og efter mit første Lydbad, vil jeg gerne give videre til andre, da jeg brændende ønsker, at alle mine medmennesker har det godt.

Jeg tilbyder forskellige ting indenfor Lydhealing:

– Gruppe sessioner. Se kommende events på Facebook eller hjemmesiden.
– Private sessioner for 1 eller 2 personer. Forkæl dig selv eller invitér en af dine kære med til en uforglemmelig oplevelse.
– Gratis online Lydhealing på Facebook.
– Jeg kan bookes til private events såsom fødselsdag eller navngivningsfest – eller hvis du ex er yogalærer og ønsker at forkæle dine deltagere med Lydhealing..
– Undervisning i at spille på healende instrumenter. 1:1 eller kom sammen med en, der også er interesseret i Lydhealing.
– Salg af instrumenter. Kontakt mig for at høre mere.

Find mig her: Facebook: LydHealing-TinaMarie

Hjemmeside: www.lydhealing-tinamarie.dk

Instagram: tinamarie.soundhealer

Jeg glæder mig meget til at forkæle dig med de smukkeste, healende lyde.

Del min podcast episode: