Shamanen fra Grønland
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Shamanen fra Grønland
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Shamanen fra Grønland. John Angajoq fortæller Anabella om sin opvækst i Danmark og om hans barndomshjem, hvor han ikke måtte tale om Grønland eller identificere sig med sine rødder, som stammer fra Irland, Grønland og Danmark. Vi taler om hvordan han kom i kontakt med sine rødder og om hans vej hjem til sig selv. John er en stor inspiration, ægte og ærlig.
Længde ca. 55 minutter.

I denne episode har jeg besøg af John Angajoq, Shamanen fra Grønland.

INTRODUKTION:

John Angajoq er slægt af inuitterne på Grønland, kaldet Kalaallit Nunaat.

Han er født i Maniitsoq, og er vokset op i København.

I en moden alder indser han den styrke hans egne rødder og kultur fra både Grønland, Danmark og Irland ligger inde med.

At hans oldemor Aanaqii var en grønlandsk åndemaner, der var blind og kunne “se ting” andre ikke kunne se.

Hans navn Angajoq er grønlandsk og betyder “Storebror”.

John Angajoq har de seneste 15 år beskæftiget sig med shamanisme, og har fulgt flere lærer mestrer på sin vej.

Shamanisme

“Shamanen hjælper dig til at forstå hvem du er og hjælper dig til at komme hjem til dig selv. Ubalance påvirker kroppen, sindet og ånden. Shamanen vil løfte din spiritualitet gennem ceremonier og bønner. Shamanen hjælper os til at integrere kroppen, sindet og ånden, for at forstå hvem vi er og komme hjem til os selv. Når din ånd løftes, vil du smile fra hjertet og kroppen blive healet.” – John Angajoq

John Angajoq har siden 2012 tilbudt sessioner, foredrag, kurser og afholdt event via hans firma Corona Spirit. B.la. har han de seneste 8 år afholdt Earth Day United, der hvert år ligger på Jordens Dag d. 22. April. Dette event afholdes igen i år 2022.

Ligesom han også har arbejdet shamanistisk på Grønland, i Sverige, Tyskland og Schweiz. 

Hør ham i podcasten synge en shaman-tromme-healing. Ligesom han læser op af et gammelt sagn fra bogen “Drømmesten” af Maxine Trottier og Stella East.

Psykoterapi

I 2021 blev John Angajoq certificeret Integral Dynamisk psykoterapeut. Han ser det terapeutiske arbejde som en del af de redskaber shamanerne har haft i årtusinder. Og at flere og flere kan nyde godt af de rum hvor vi genopdager essensen og kærligheden til vores dybeste sjæl.

Du kan booke private sessioner hos John Angajoq, hvad enten der er tale om shaman healing, spirituelle supervisioner eller psykoterapi. Psykoterapeutiske samtaler foregår i hans klinik på Teglgårdsstræde i hjertet af København.

Ligesom man løbende kan tilmelde sig foredrag, kurser m.m. i bl.a. naturen rundt om i Danmark.

www.coronaspirit.dk

www.johnoferrall.com

Corona Spirit | Facebook 

John Angajoq O’ Ferrall – ID Psykoterapeut | Facebook

Earth Day United | Facebook

Del min podcast episode: