Spirituel vejleder

Hvem er Anabella Rerup?

Jeg hedder Anabella Rerup. Jeg er fra 1978, så jeg er i mine 40ére også er jeg mor til 2 vidunderlige og dejlig teenagepiger, de er om nogen mine største læremestre i dette liv. Jeg er gift med Anders, og det har vi været siden 1999.

I 2014 skiftede jeg mit navn numerologisk. Jeg havde et ønske om at få mere lethed i mit liv. Herefter tog min spirituelle rejse fart. Herfra stod jeg ikke længere stille med min egen udvikling. Min spirituelle rejse startede med healing i mange former. Alt fra Bars, Reiki, Krystal til englehealing. Jeg dykkede ned i hele processen og lærte håndværket fra alle vinkler. Herefter tog jeg en numerologi uddannelse, Clairvoyance uddannelse, Krystal terapi og Engle terapi uddannelse. Jeg er også uddannet indenfor Englekort og Tarotkort læsning, hor nogle af verdens dygtigste undervisere. Jeg har også taget adskillige kurser indenfor astrologi, feng shui, krystaller, engle, hypnose, kanalisering, regressions, mindfulness og yoga.

I 2017 blev jeg færdig som børneyoga lærer og clairvoyant. Tiden var inde til en læringspause, så al den nye læring kunne resonere inde i mig. Tiden kom, hvor jeg skulle træffe en vigtig beslutning om min fremtid.
I 2020 afsluttede jeg min karriere som folkeskolelærer efter 13 år. Et job jeg elskede i mange år. Livet skulle til at begynde på ny.

Jeg underviser i børneyoga igennem GIF gymnastikforening, AOF Gladsaxe og i min egen klinik med mine egne familie og børnehold i Bagsværd. I mit spirituelle virke, underviser jeg mange mennesker omkring en spirituel livsstil.

Jeg hjælper mine kunder og klienter med at vække deres smukke og unikke spirituelle sjæl. Jeg ser helt ind i dem og SER deres sjæl. Jeg giver dem redskaber til en mere mindful og let hverdag, hvor myldertanker, drama, knokleri, bekymringer, sorg og tab fylder mindre og livsglæden får lov til at tage over. Hvis livet skal være meningsfuldt, så skal man tage ansvar for det

Manifester det liv du ønsker og stop med at drømme om det, lev det!

Anabella Logo

Min spirituelle rejse

Jeg elsker selv udvikling. Jeg elsker mit liv og min rejse tilbage til “mig selv”. Hvis jeg kunne være hvem som helst i verden, ville jeg vælge mig selv. 

Her er min korte udgave af min spirituelle rejse, som handler om, hvordan det føles at blive SET, helt inden i sjælen.

Min spirituelle vandring og opvågning skete, da jeg var i midt 20´erne. Men jeg turde ikke lukke op for min indre visdom og spiritualitet. Så først da jeg var i mine start 30´er, lukkede jeg stille og roligt op for den verden. OG først dér, begynde min indre healing og vejen til at blive hel, begyndte.

Jeg havde mange undskyldninger, for at gå uden om den varme grød. Mange. Og de undskyldninger, dem respekterer jeg stadig, for jeg var slet ikke parat. Jeg var et andet sted i mit liv, faktisk et vidunderligt sted, for jeg havde nemlig mine drømme om at blive mor og i disse år, fik jeg de dejligste to børn, som er mine største læremestre i dette liv.

Men, alligevel, manglede noget. Jeg vidste at jeg var spirituel (hvad det så end skulle betyde?), både af tankegang og af mindset. Jeg vidste at jeg havde evnen at jeg kunne kunne kommunikere med de afdøde, indimellem kunne jeg få glimt, af ting der endnu ikke var sket og jeg kunne fornemme mere end andre. Min intuition var skarp. Men det var så svært og stort, når jeg søgte viden om spiritualitet på nettet. Når jeg tog på biblioteket og lånte bøger, så vidste jeg ikke helt, hvad det var jeg søgte efter. For hvad kunne jeg? Hvad var mine evner? Var jeg noget særligt? Var det bare noget jeg bildte mig selv ind?

Foråret 2013, står i dag for mig, som en tid hvor jeg begyndte at famle mig ud af tågen. Jeg havde alt, hvad jeg nogensinde havde drømt om. Alt var godt og trygt. Jeg var en hustru, en mor, en god veninde. Jeg havde en uddannelse bag mig, som var indsigtsfuld, varm og inspirerende. Jeg følte mig betydningsfuld.

Så, hvad var jeg så?

Inspirationen og min nysgerrighed gik hånd i hånd. Jeg har altid være en knokler, så NU gik “jagten” ind, jeg ville finde sandheden. Efter meget kort tid, stod det klart for mig, at jeg ikke kunne finde den universale sandhed, så min tankegang skulle ændres radikalt, hvis jeg skulle lære at åbne op for min egen indre viden og finde min vej i den spirituelle verden.

Jeg vendte mig 360 grader, åbnede mit hjerte og sagde ja tak.
Til livet, til mig selv og alt det jeg med vilje, havde undertrykt.

Jeg vidste godt, at nu kom låget af den buldrede gryde og når det først kom af, kunne det aldrig passe gryden igen. Det var nu. Jeg var klar.

Anabellea LR 31

Mit liv ændrede sig ikke så dramatisk, som det kunne lyde. Jeg sagde det meget klart og meget tydeligt, så højt at hele universet kunne høre det, at det skulle gå roligt for sig, i et tempo, hvor jeg kunne følge med. Jeg ville ikke overvældes. Men jeg ville gerne åben op og modtage.

Jeg fik det som jeg ønskede.

2014 var året hvor jeg skiftede mit navn og stiftede min spirituelle blog. Jeg drog ud på min vej. Det gik godt og min selvudvikling startede. Pludselig blev jeg utålmodig og jeg bad derfor om mere fart og det skal jeg lige love for at der kom.
2015 og 2016 var to år, hvor forandringerne væltede ned over mig. I højt tempo åbnede livet sig op for mig. Jeg ELSKER fart og tempo, så da jeg viste tillid, så kom den vildeste forandring.

2017 tog min virksomhed fart på mange forskellige planer og nogle af de veje, jeg troede jeg skulle, viste sig at blive “blindveje eller lukkede veje”. Men, fordi jeg ALTID har tillid til universet og de allerhøjeste vibrationer i universet, lander der altid, *altid* en bedre mulighed og en endnu bedre spirituel sti. Jeg lærte utrolig mange nye spirituelle værktøjer i dette år og alt det jeg har drømt om at kunne og evne, er faldet på plads i mig.

2018 var et år hvor jeg blev nødt til at indstille alle mine planer i min virksomhed. Familien krævede min 100% tilstedeværelse. 
Min yngste datter blev alvorligt syg og i 8 måneder var vi inde og ude af hospitaler. Det var kritisk, men vi fik aldrig en egentlig diagnose. 

Jeg blev en del af doTERRAs netværk i efteråret. 

2019 var stille. Først slut på året lukkede jeg op for enkelte typer sessioner i virksomheden. 

2020 forandringens år. Nye tider. Nyt overskud. Ny webshop og nye initiativer. eriøse forandringer som jeg selv skaber og er herre over. Jeg investerer i min fremtid! 

Anabella Rerup er:

Spirituel Guide, med indsigt i utrolig mange grene af den spirituelle verden. 

Anabella Rerup CV: uddannelser, førløb & kurser 2014-2017
– Certificeret Clairvoyant v/ Cellina Gylling
– Certificeret Reiki Healer, Mester Grad v/ David Henningsen
– Certificeret Krystal Healer & Krystal guide v/ Tania Magdelene fra Academy of Ancient Magik.
– Certificeret Earth Angel & Angel Healer v/ Tania Magdelene fra Academy of Ancient Magik.
– Certificeret Dyrehealer v/ Linda Colibert.
– Certificeret Numerolog v/ August D. Danielsson.
– Certificeret Engle- & Tarotkort Reader Af Doreen Virtue & Radleigh Valentine.
– Certificeret Hypnose & Regressions Terapeut v/ Karen E. Wells
– Yoga & Mindfulness lærer for børn v/ Sisse Siegumfeldt
– Mindfulness Instruktør v/Kain Ramsay & Karen E. Wells
– Kanalisering & Spirituel Kanal, indsigt & viden v/ Teresa Thaning
– Astrologisk indsigt & viden v/ Calvin Keen.
– Feng Shui indsigt & viden v/ Isabella Kreutzfeldt & Rebekkah Leve.

Book et Foredrag om blandt andet Spirituel livsstil, Æteriske Olier, Englekort, Healing, Tarot eller Numerologi. Hvad med en venindeaften? Jeg afholder workshops om Healing & Englekort.
Kontakt mig via mail: hej@Anabella.dk