Det Spirituelle Kompas
Det Indre Barn & Healing

#41 Det Indre barn & Healing

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Det Indre Barn og på hvordan man kan heale det. Rikkemaija er meget passioneret om arbejdet med det indre barn, for som hun fortæller, så er det arbejde grundstenen i alt vores udviklings- og indre arbejde. Hvis vi starter med vores indre barn, så kan vi heale de ting vi kæmper med, fra roden af, i stedet for at bekæmpe toppen af problemerne.

Hør afsnit »
Hjertets vej, glædens kilde

#40 Hjertets Vej, Glædens Kilde

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Hjertets vej, glædens kilde. Jeg taler med Anne Jørgensen, som er utrolig skarp på, hvad vores sind opfatter og fortæller sig selv. Vi taler om strategier til at leve fra hjertet, til at leve et mere sandt liv og Anne giver ideer til hvordan du man komme i gang med at leve i nuet og fra hjertet.

Hør afsnit »
Månefaser og Månemagi

#39 Månefaser & Månemagi

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Månefaser og Månemagi. Jeg taler med Helle Luna om alle månens faser, hvad de betyder og hvordan vi kan bruge månens faser aktivt, når vi planlægger ting i vores private og professionelle kalender. Vi taler om Nymåne, aftagende måne, fuldmåne, sort måne og tiltagende måne.
Vi taler om månens mange navne og om Helle Lunas månekalender, der visuelt forkæler øjet og den danner et smukt overblik over året.

Hør afsnit »
Yin Yoga

#37 Yin Yoga & den Feminine Power

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Yin Yoga og poesi. Ina Hass har lavet den smukkeste bog, hvor hun kombinerer Yin yogaens langsommelighed med poesiens smukke univers. Kroppen og sindet får en fællesnævner med dybde og ro. Ina fortæller om Yin Yoga og hun reciterer nogle af sine digte undervejs.

Hør afsnit »
Om at gå vejen

#36 Om at gå vejen

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på det at gå vejen. Vi mennesker har så mange indsigter og meninger om alt. Nogle udsagn bliver vi selv nødt til at gå, for at tage vores egen medicin og for at være tro mod os selv. Jeg taler med Abigaele Frost om at turde gå vejen.

Hør afsnit »