fem element terapi
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

5 Element Terapi
5 Element Terapi session med Anabella

Hvordan foregår en 5 Element Terapi session?

Denne type session foregår ved at vi starter med at tale sammen, om de udfordringer som du døjer med i dit liv, din krop og dine følelser.

Du udfylder en Klient Journal, så dine oplysninger er samlet.

Herefter kommer du en tur på min briks, hvor jeg laver 3 forskellige diagnoser af dig:

  1. Jeg mærker på din mave og laver en Hara Diagnose
  2. Jeg ser på dine fødder og deres naturlige position og laver en fod diagnose.
  3. Jeg undersøger dit ansigt og lægger mærke til naturlige udtryk, fuger, mærker, pletter mv.

Herefter sammenfatter jeg en samlet diagnose af din kropslige og følelsesmæssige status.

Så begynder den fysiske behandling.
Jeg arbejder på de udvalgte meridianer, som er i størst ubalance, udfra den foregående samlet diagnose.  Som udgangspunkt er det 2-3 meridianer der arbejdes på.

Når behandlingen er færdig, bliver du tilbudt at dufte til den Signatur Olieblanding som passer til den eller de elementer du har ubalance i. Olien kan smøres på udvalgte steder på kroppen, som yderligere behandling.

Behandlingen inkluderer ikke en olieblanding, men sådan en kan tilkøbes, efter behov.

Earth Healer

Det primære for en 5 Element Terapeut er, at identificere hvor der mangler energi. Man kalder det en Koy tilstand. Denne tilstand repræsenterer årsagen til kroppens ubalance.

Der hvor der er for meget energi repræsenterer symptomerne. Denne tilstand kaldes for en Jitsu tilstand. Man arbejder med begge tilstande, men har det primære fokus på der hvor der mangler energi.

En 5 Element Terapeut starter altid med at lave en Hara diagnose, dvs. man trykker forsigtigt i hele bughulen, og mærker de små spændingsforskelle der vil være i bughulen. Hvis man fejler noget vil ubalancen eller spændings forskellene være tydeligere, og meget lette at identificere. Det afgørende for at kunne adressere migrænen, smerter og ubalancer, er at finde det diagnoseområde, hvor der mangler energi. Når man har det, så har man også hele det mønster, som ligger bag migrænen, smerterne og ubalancerne.

De typiske reaktioner på behandlingen er at smerterne aftager. Smerterne kan aftage kortvarigt, for så at tiltage dagen efter, og det kan føles som om det er blevet værre. Men det er det ikke. Det er fordi der er kommet mere ro i kroppen, så ”larmer” smerten mere end normalt.

Det vil være ligesom om at kroppen siger, ”der er ikke nogen der skal lave noget om på mig” og stædigt fastholde en spændingstilstand, men dagen efter overgiver kroppen sig, og smerterne aftager.

Som regel går der længere og længere tid imellem migrænerne, og til sidst kan man forebygge i stedet for at kurere. Dvs. man kommer og får behandling før migrænen kommer.

Det kan være med intervaller af typisk hver tredje uge, lige før forventet menstruation, efter en arbejdsuge med nattevagter, eller en overstået eksamen osv.

De fleste af hovedpinerne eller migrænerne kan man aldrig få til helt at forsvinde. Men man kan lære sin krop så meget at kende, at man kan bede om hjælp (få behandling), eller selv foretage justeringer inden migrænen bryder helt ud.

Men de vil helt sikkert ikke have samme invaliderende styrke som tidligere.

Kun i ganske få tilfælde kan man blive helt fri for hovedpine/migræne. Det er som regel i de tilfælde, hvor man mindsker sin stress, holder op med at indtage det, som udløser migrænen, eller at den hormonelle balance, som regel ved smertefulde menstruationer, bliver genetableret.

Endelig i de tilfælde hvor man omlægger sit liv og ikke længere lægger pres på sig selv, så man går gennem livet med sænkede skuldre.

Book tid til en 5 Element Terapi session lige her.

Følg med og lær om en masse spiritualitet på min Blog og Podcast: Det Spirituelle Kompas

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »

Del min artikel