Human Design
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Human Design
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Human Design. Jeg taler med Vicki Gylling som er ekspert på Human Design. Hun fortæller om hvor det stammer fra, hvordan man bruger det aktivt og hvordan det hænger sammen med Astrologi og alligevel kan bruges alene. Vi taler om de 5 typer mennesker indenfor Human Design, hvad der kendetegner dem og hvordan man kan arbejde med sin egen type.
Længde ca. 1 time og 38 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  

INTRODUKTION:

Jeg hedder Vicki og er 37 år gammel, mor til 3 drenge på 3, 6 og 8 år og hjælper kvinder med at finde hjem i dem selv, forstå dem selv og udfolde deres fulde potentiale. At turde drømme, gå efter dem, mærke livet og mestre det, så deres sjæl kan gøre det den er kommet her for. Jeg har de 2 mindste drenge hjemme og mit arbejdsliv er tilrettelagt, så det giver os frihed, tid og nærvær.

En af de ting jeg bruger enormt meget i mit arbejde med mennesker og til at hjælpe dem med at forstå sig selv er Human Design. Det er det mest komplekse ”værktøj” til at forstå os mennesker og vores unikhed. Til at se vores fulde potentiale.

Human Design viser dig dit energimæssige blueprint, defineret af den energi der var i kosmos, det øjeblik du blev født. Den neutrino strøm, der har sat et unikt aftryk i dig, som gør at du forstår, ser og er i verden på en helt særlig måde.

Det er vildt, de indsigter du kan få om dig selv ved at dykke ned i alt det Human Design rummer. Lige fra hvordan du generer din energi, hvad dine særlige evner er, hvor du bliver mest influeret af andre, til hvilken rolle du har påtaget dig her i livet og hvilket strategi der er særlig for dig, så du kan opnå det liv du ønsker.

En af de grundlæggende indsigter i Human Design handler om hvilken Type vi er. Der findes 5 typer (4 hovedtyper og en undertype):

Manifestor

Generator

Manifesting-Generator (en undertype til generatorer med manifestor træk)

Projector

Reflector

Der er KÆMPE stor forskel på hvilken type du er og du kan altså ikke løbe fra den, så du kan lige så godt forstå den og omfavne den og være nysgerrig på, hvordan du bruger dig selv bedst og mindsker den modstand du møder i livet.

Manifestorer er her for at skabe, at manifestere, at få en inspireret idé, et glimt af fremtiden og skabe det. Sætte det i gang. De har brug for friheden til at skabe og gå med det der vil ud indefra og kan derved skabe nye ting og tage os nye veje. Der er under 10% manifestorer i verden.

Generatorer og manifesting-generatorer har en konstant energi, de generer selv, og derfor er de skabt til at udføre ting i dette liv. At dykke ned i det de er passionerede omkring og virkelig committe deres energi til det. De responderer på livet og mærker efter hvad den rette mulighed er og går all in på det der trækker. Disse to typer udgør ca 70% af befolkningen.

Projectorer generer ikke deres egen konstante energi og er skabt til at mærke hvornår de har energi til at levere og præstere og hvornår det er på tide at pleje sig selv, så de er klar til at komme på banen igen med dybdeborende løsninger og transformerende indsigter. De ser dybt i folk og spotter potentiale ingen anden gør, men deres indsigter skal inviteres, dvs andre skal genkende dem og den potentielle løsning de tilbyder, hvilket kræver at de har en lækker energi og derved er de nødt til at pleje den, passe på den og bruge den fornuftigt. Der er ca 18-21% af denne type i verden.

Reflectorer er den mest sjældne type – kun 1% af verdens befolkning og de er her i bund og grund for at være verdens spejl og vise os hvad vi kan gøre bedre. De generer heller ikke deres egen energi og er dybt afhængige af deres miljø for at trives. Da de reflekterer deres omgivelser, vil de også reflektere usunde miljøer og påvirkes af det. De har evnen til at se og vise alt det der ikke fungerer optimalt og skal ændres, hvis vi skal trives og udvikle os i en mere positiv og bæredygtig retning.

Blot ved at kende din type, vil du kunne se hvor du bruger dig selv forkert og hvorfor du ikke trives optimalt og føler du er i flow. Du vil også kunne se hvordan du kan bruge dig selv bedre, så du ikke misbruger din energi, dræner dig selv og holder fast i måder at være til på, der ikke fungerer for dig og blot gør dig ked af det, stresset, syg og trist.

Vores type er blot én element i Human Design og der findes SÅ mange flere. Hvis du er nysgerrig på hvad Human Design kan gøre i dit liv, kan du se mere på Instagram: www.instagram.com/kroppens_budskab

Facebook: www.facebook.com/vicki.gylling eller min hjemmeside www.vickigylling.dk

Hvilken type er du? Få lavet dit eget Chart lige her. Helt gratis.

 

Del min podcast episode: