Remona den nye tids Shaman
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#141 Remona den nye tids Shaman med Remona Moranis
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Remona den nye tids Shaman. Anabella har inviteret Remona Moranis ind i studiet til en samtale om livets udvikling med spirituelle indsigter. Anabella er nysgerrig på Remonas vej fra hjemmehjælper til at blive den ny tid Shaman. Remona lukker os ind i en verden fuld af kreativitet, kunst, håndværk og hjertelighed.
Længde ca. 1 time og 17 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Remona Moranis, Jeg er den ny tids Shaman, Healer, Regersionsterateut, Zoneterateut og Coach.

INTRODUKTION:

Jeg blev indviet af Hopi indianerne og fik en ørnefjer som bevis.
Jeg arbejder intuitivt med alt hvad jeg foretager mig, det vil sige jeg mærker ind i mig for at mærke dig.
Når jeg laver en tromme, rasle eller andet kreativt arbejde er jeg ligeledes intuitivt, og lade mig blive guidet.

Her kan du få et lille overblik over det jeg kan tilbyde dig:
• Healing og kanal for de åndelige læger som kan være min Shaman Hvide Ulv, Maria Magdalene (delvis med tromme)
• Hypnose terapi til at få dig i afslappet tilstand, og give slip.(med tromme)
• Regressions terapi til at forløse gamle traumer. (Delvis med tromme)
• Coaching med intuitiv vejledning (også online).
• Fjernhealing online med tromme.
• Trommerejser for enkelt personer og grupper.
• Kurser for mindre grupper i trommebygning, lave din egen rasle og drømmefanger.

Kommende kurser i tromme bygning er : lørdag d. 14 og søndag d.15 oktober.
Lørdag d. 18 og søndag d.19 november.

Workshop – modtag din Drages magi : Lørdag d. 21 oktober. Fra kl. 10 – 16

Trommerejser kan bestilles både til grupper, par og dig alene.

Du kan finde frem til mig på min Hjemmeside: www.stepzonehealing.dk 

Facebook: Remonas Shamanistiske Univers eller på min profil Remona Moranis

Hvor holder jeg til:
På Midtsjælland, hvor jeg har min klinik i Sol-templet samt min tipi i haven (i sommertiden), på min privatadresse Skjoldenæsvej 160, 4330 Hvalsø.

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »