Slægtsenergi med Anabella og Kristinna
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#31 Opløsning af nedarvet Slægtsenergi
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Opløsning af nedarvet Slægtsenergi ved forfatter Kristinna Thanh Esset, som arbejder med at læse kroppens sprog og signaler.
Længde ca. 1 time og 38 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Kristinna Thanh Esset, forfatter. 

INTRODUKTION:

Kristinna Thanh Esset, der er 53 år, arbejder med psykogenetik, slægtshealing og spirituel familieopstilling. I stil med den amerikanske, verdenskendte selvhjælpsforfatter Louise Hay, der via sin egen voldsomme opvækst, udviklede metoder til helbredelse, har Kristinna Thanh Esset gjort det samme. Hun har gået vejen selv. Hun har en familiehistorie bag sig med en far, der forsvandt, og en mor, der var psykisk syg og voldelig. Hun lærte, hvordan en destruktiv familieenergi kan være nedarvet i mange slægtsled – men også, at der er en vej ud.

Man skal komme til mig hvis man gerne vil lære at nulstille sig selv og transformere sig selv og sit liv. Jeg hjælper mine klienter med at skabe ro i deres relationer og få mere glæde og livskvalitet, samt mange andre ting også. Det gør jeg ved at opløse den destruktive del af den nedarvede slægtsenergi som har skabt en forvrænget udgave af dem. Vi er et produkt af vores historier, og præcis det, er det du går ud i livet med, den energi der bor i dig, er den energi du udsender og tiltrækker med. Jeg hjælper med at forløse de forældede historier og gammel bagage, der ligger i deres krop og system. Så de kan blive frie, blive 100 % dem selv og åbne op for alt det gode i livet. De vil langt bedre kunne mærke sig selv og deres krop, mærke lyst, følelser, behov, mening, kærlighed, grænser, glæde, passion og meget andet. Jeg er uddannet NLP- terapeut, slægtshealer, spirituelt medie og skyggevejleder. Jeg arbejder med psykogenetik, slægtshealing og spirituel familieopstilling. I de sidste år har jeg specialiseret sig i og arbejdet koncentreret med det følelsesmæssige DNA og opløsning af egohistorier.

www.kristinnathanhesset.dk

Facebook Gruppe

Facebook side

Kontakt info 40 26 52 89 Kontakt@kristinnathanhesset.dk Cvr: 28240988 ​Strandlodsvej 65C, st. th, 2300 København S

Del min podcast episode: