Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#96 Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter. Anabella taler med Katja Sallinen, som er stifter af Spirituelle Budskaber og forfatter til bogen Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter. Vi tager en dyb snak omkring det at være spirituel og hvordan man med magiske redskaber, kan nå langt dybere ind i sin spirituelle proces.
Længde ca. 1 time og 2 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Katja Sallinen, stifter af Spirituelle Budskaber og forfatter til bogen Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter.

INTRODUKTION:

Katja Sallinen, stifter af Spirituelle Budskaber som du kan finde inde på Facebook, YouTube og Instagram.

Katja arbejder med tarot, clairvoyance, afdød kontakt, healing og andet spændende på det spirituelle træ. Katja er nu også sprunget ud som forfatter til bogen “Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter.. med astrologien i rygsækken”

Bogen kan du bestille ved at kontakte Katja direkte:
Facebook: Spirituelle Budskaber
Mail: spirituellebudskaber@gmail.com
Instagram: @spirituellebudskaber
D
u kan også tage et kig på Katjas hjemmeside www.spirituellebudskaber.dk, og læse meget mere om hende samt de ydelser hun tilbyder.
Tlf: 42 36 07 49

Katja har derudover også en lukket Facebook gruppe “Katjas Tarot & Clairvoyance”. I gruppen får man et medlemskab ved betaling a’ 200,- pr måned.
Gruppen indeholder en masse tarotlæsninger, live videoer, giveaways og meget mere.

Del min podcast episode: