Dyretelepati
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Dyretelepati
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Dyretelepati. Kan mennesker kommunikere med dyr og helt præcist hvordan? Jeg taler med Charlotte Roberg, der kan kommunikere med alle slags dyr. Charlotte sætter ord på hvordan vi hele tiden kommunikerer med dyrene omkring os. Lyt med, hør hvordan Charlotte guider Anabella til at kommunikere med hendes kat Ninja, som har ondt i maven.
Længde ca. 1 time og 44 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  

INTRODUKTION:

Charlotte Roberg: Jeg er født i 1970 i Næstved. Flyttede til København i 1982, tog i 1991 en sviptur på 10,5 år til USA og derefter tilbage til København. Nu bor jeg i Odsherred med min mand. Drømmen om at arbejde med dyr brast da jeg var i erhvervspraktik hos en dyrlæge i 9. klasse. Jeg kunne ikke forliges med nålene, blodet og følelsen af dyrenes angst. Da jeg på det tidspunkt ikke havde fantasi til at forstille mig nogen anden måde at arbejde med dyr, valgte jeg i stedet at gøre karriere i servicebranchen og senere som maskiningeniør. Heldigvis har omstændigheder gjort, at jeg for nogle år tilbage er vendt tilbage til min oprindelige livspassion. Jeg har taget flere uddannelser og mange kurser, og gennem erfaring udviklet min egen måde at arbejde med dyr og mennesker. Det er min drøm og jeg er overbevist om at jeg kommer til at leve og udvikle den, så længe jeg er her.

Jeg er overbevist om at vi alle kommunikerer intuitivt med vores omgivelser. Det er en del af vores overlevelsesmekaniske, og vi kan sket ikke lade være. Nøglen til at forstå dyrene er, at blive bevist om, hvordan denne kommunikation foregår.

Hjemmeside: www.roberg.dk
 
Facebook side: Forstå dyrene – Charlotte Roberg https://www.facebook.com/Forstå-dyrene-Charlotte-Roberg-1756097071281139

Del min podcast episode: