Holistisk behandler
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Holistisk Behandler & RAB Ordning
Podcast om at være Holistisk behandler. Denne episode stiller skarpt på hvad det vil sige at være en Holistisk behandler, hvad alternativ behandling er. Jeg har besøg af Majbritt, som deler ud af sin erfaring og viden.
Længde ca. 1 time og 20 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Majbritt Schiøtte, som er Holistisk og Alternativ Behandler. 

INTRODUKTION:

Jeg hedder Majbritt Schiøtte. Jeg har arbejdet som registreret alternativ behandler siden 2007. I min klinik Zomaku har jeg forskellige behandlingsformer:

 • zoneterapi
 • massage
 • akupunktur
 • krystal healing
 • mindfullness
 • healing
 • øreakupunktur (posturologi, Nada)
 • cupping terapi
 • gua sha
 • japansk lifting
 • ansigtszoneterapi

Min hjemmeside: www.zomaku.dk

Mine behandlinger udspringer af et holistisk menneskesyn, hvor jeg ser krop og sjæl som en helhed og jeg mixer derfor også behandlingsformerne, så de udgør en helhed for det enkelte menneske.

Jeg er RAB godkendt, hvilket medfører, at jeg hvert tredje år skal efteruddanne mig i 36 timer RAB godkendte kurser, for at opretholde min godkendelse. Man kan finde RAB registrerings ansøgningen på www.dakobe.dk RAB godkendelse giver mulighed for at udføre læge ordinerede behandlinger f.eks. via sundhedsforsikringer og sygeforsikringen Danmark.

Del min podcast episode: