Yin Yoga
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Yin Yoga & den Feminine Power
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Yin Yoga og poesi. Ina Hass har lavet den smukkeste bog, hvor hun kombinerer Yin yogaens langsommelighed med poesiens smukke univers. Kroppen og sindet får en fællesnævner med dybde og ro. Ina fortæller om Yin Yoga og hun reciterer nogle af sine digte undervejs.
Længde ca. 1 time og 20 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  Ina Hass, Yin Yogalærer & forfatter.

INTRODUKTION:

Jeg er en passioneret Yin yoga udøver, lærer, og homøopat med noget på hjerte! 
 
Yin Yoga, Poesi og Hjertets Melodi, er titlen på min bog, som udkom i marts 2021, og samtidig essensen i mine workshops, weekendophold og rejser, hvor jeg gennem en særlig kombination af Yin yoga stillinger, poesi og bevægende musik, inspirerer andre til at tage ud på deres helt egen Yin yoga rejse med mulighed for at vække den feminine kraft, det legende barn, intuitionen og kreativiteten, så enhver kan finde magien og visdommen i sig selv og være den de inderst inde i virkeligheden er.
 
Jeg er 62 år og bor i et lille sommerhus i Sønderjylland ved skoven, med en rislende bæk i skovbunden. Her lader jeg kreativiteten komme til udtryk gennem digtning, kreativ madlavning og dyrkning af min have.
 
Jeg er uddannet yogalærer i Chennai, Indien hos A. G. Mohan, elev af Shri T. Krishnamacharya, Indra Mohan og Ganesh Mohan i Svastha Yoga Therapy og har gennemført Yin yoga teacher trainings hos Biff Mithoefer og Norman Blaire.

 

Jeg er født og opvokset i Sønderjylland og oprindeligt uddannet ergoterapeut. Gennem mere end 20 år har jeg specialiseret mig i behandlingen af børn med udviklingsforstyrrelser, blandt andet gennem arbejde i Tyskland i privatpraksis, gennem 12 år som underviser indenfor børneområdet på Ergoterapeutuddannelsen i København og som medforfatter af bogen – Ergoterapi og Børn”.
 
Desuden er jeg uddannet klassisk homøopat ved Skolen for Klassisk Homøopati og Practioner of Classical Homeopathy (PCH) gennem 3 års videreuddannelse på The Dynamis School for Advanced Homoeopathic Studies. Homøopatien mødte jeg, da jeg for 30 år siden flyttede til Tyskland, hvor min dengang 1½ år gamle søn blev alvorlig syg, og blev helbredt gennem en tysk børnelæge og homøopat.
 
Det var min ældste søns sygdom, der fik mig til at åbne øjnene for homøopatien, men min yngste søn der fik mig til at beskæftige mig med NÆRVÆR, SANDHED, og NUET, da han som 5 årig påpegede, at jeg ikke hørte, hvad han sagde. Det blev starten på en lang spirituel rejse, som førte mig på Gralsrejse i Frankrig med Lars Muhl, 5 års deltagelse på Mysterieskolen Gilalai med Lars Muhl og Githa Ben David, lydhealings workshops og kurser, hjerteåbnende kurser, en rejse og yogauddannelse i Indien og Canada, samt Yin yogakurser i Sverige, London og de franske alper, meditationskursus med Peter Bastian og en spirituel rejse til Færøerne.
 
Men vigtigst af alt, har rejsen ført mig ind i mig selv og vækket noget der er meget centralt, autentisk, naturligt og ægte. Det er her indholdet i min undervisning og mine digte tager form.
 
Således forventer jeg snart at udgive en engelsk og en dansk digtsamling:
“When Grey Hair Falls, its time to find love” – loveletter poems  – som er en række kærligheds digte til én selv. 
Samt
“Husly for de Vildfarne” – en række digte der inviterer én til at finde hjem i sit hus, så man kan finde kærligheden i sig selv og tænde sit indre lys så man kan lyse for andre.
 
Instagram: ina_hass

Del min podcast episode:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email