Clairvoyance Uddannelse Next Level – NYT HOLD 14.-15. sep 24

kr.39.999,00

Clairvoyance Uddannelse – Next Level

Med uddannelsen som Clairvoyant Next Level, vil du finde dit eget særlige talent og speciale, indenfor Clairvoyance. Du vil blive guidet, oplært og trænet i at bruge dine medfødte spirituelle evner og kræfter.

Beskrivelse

Clairvoyance Uddannelse Next Level

Next Level er til dig:
Der gerne vil være Clairvoyant
Dig der gerne vil have et KÆMPE fagligt løft
og et seriøst spirituel netværk & fællesskab.

Hvad er Clairvoyance

Ordet “clairvoyance” kommer fra fransk og betyder “klarsyn”. Clairvoyance kan involvere forskellige former for opfattelse, herunder synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, som er uafhængige af de almindelige sanser. En person, der siges at have clairvoyante evner, kan opfatte information på en måde, der ikke kan forklares gennem almindelige videnskabelige metoder.

Clairvoyante evner, er en evne til at opfatte information på en måde, der er uafhængig af de almindelige fem sanser.
Dette kan inkludere at opfatte synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, der er ude af tråd med den fysiske verden.

For eksempel kan en clairvoyant nogle gange se en vision af en begivenhed, der finder sted i fremtiden eller se billeder eller symboler, der repræsenterer en persons liv eller en situation.
De kan nogle gange også mærke følelser eller stemninger, der er til stede i et rum eller knyttet til en person, som de ikke kan forklare gennem almindelige videnskabelige metoder.

Clairvoyant uddannelsen NEXT LEVEL hos Anabella, er mere end bare en uddannelse; det er en livsforandrende rejse, som du ikke vil fortryde.

Clairvoyance uddannelsen – Next Level, koster 39.999 kr.

Hvis du har brug for en afdragsaftale, kan du lave en personlig aftale med Anabella. Du forpligter dig til at betale alle rater.

Aftaler & Afbetaling
Hvis du har brug for en afdragsaftale, kan du med fordel lave den med Anyday, som du finder ved betaling i shoppen.
Du kan få delt din betaling op i 4, 6, 8 eller 10 rater.

Jeg har indgået et samarbejde med Anyday, hvilket tilbyder en fleksibel betalingsløsning for dig. Dette betyder, at du har mulighed for enten at finansiere det fulde beløb gennem en låneordning eller benytte denne service til at supplere din egen opsparing. Hvis du allerede har sparet en del op til dit køb, kan du vælge kun at låne det resterende beløb, hvilket gør det muligt at justere den månedlige betalingsstørrelse efter dit eget budget. På denne måde kan du nemmere fordele dine udgifter over tid uden at belaste din økonomi unødigt.

BOOK EN AFKLARENDE SAMTALE GRATIS HER <—- klik på linket

Du modtager et certifikat på at du er uddannet Clairvoyant – Next Level.

Læs meget mere om uddannelsen lige her