Numerologi

Numerologi session

Hvad er Numerologi?

Numerologi er læren om bogstaver og tals vibrationer. Man kan spore numerologi helt tilbage til dengang, mennesket levede i huler og lavede smukke hulemalerier. Dengang lavede de mange tegninger og malerier omkring planeterne og det første talsystem. De gav dem numre og placerede dem i rækkefølge. Der findes mange gamle skrifter og nogen af dem kan man se og læse på nettet.

Numerologi er et værktøj, der gør dig i stand til at se de vibrationer, som det enkelte menneske vibrerer ud fra. Hvis du forestiller dig, at alt i hele verden er lavet af er vibrationer. Lad som om, at du er ved at finde en kanal på radioen. Du skruer indtil du får stillet ordentlig ind på den kanal og musik, du gerne vil høre. Indimellem er der støj, lige indtil du rammer rigtigt og præcist. Alt dette er vibrationer. De ligger i lag oven på hinanden.

Numerologi er ikke magi og fiktion. Det virker og hvis du efter et navneskifte, arbejder bevidst med dine nye energier, kan du ændre alt. Både inden i dig og omkring dig. Numerologi er et fantastisk redskab, som jeg har brugt siden 2016 og jeg har gennemført virkelig mange sessioner.

Alle bogstaver er vibrationer. Og når du så lægger alle dine bogstaver sammen, i dine enkelte navne, får du nogle vibrationer. Det er dine navne vibrationer.

 

Fx. Anabella (1+5+1+2+5+3+3+1) = 21. 2+1=3 deraf vibrationen 21/3. Den står for: Magigerens krone. Den ultimative klogskab og stor succes. Man kan få alt til at lykkedes og man kan knække koden til succes. Ærlighed og stor spiritualitet.

Før jeg selv skiftede hed jeg Ditte (4+1+4+4+5) = 18. 1+8=9 deraf vibrationen 18/9. Den står for at være den største knokler. At være dobbeltmoralsk, at have en stor retfærdighedssans. At neglachere egne og andres behov, at være lukket ned for det spirituelle og blive suget ind i forskellige dramaer, egne og andres.

Efter jeg skiftede mit navn og mine virkelig dårlige vibrationer ud, tja, der skiftede jeg fuldstændig mit syn på livet, på mine medfødte gaver og evner. Alt ændrede sig. Alt sammen, til en bedre udgave af mig. Hver dag bliver lettere, dag for dag. Jeg mærker mig selv bedre og bedre og har fået fat i min dybde. Jeg er kun lige startet på min rejse og er først nu kommet i gang med, at udforske min sjæls muligheder, gaver, talenter og evner.

image 1

Er du klar til din personlige rejse? Skal du have et Vibrations løfte?

Hvis du gerne vil ændre dine vibrationer, vide hvad dine styrker og svagheder er, kende til dit livsformål og få klarhed over din livslektion. Så er det nu du skal slå til.

Du får desuden også mulighed for at få sparring i min lukket Facebook gruppe, hvor alle de skønne mennesker, som har fået en fuld session hos mig, er i. Her hjælper vi hinanden, fortæller om hvordan vi har det, giver gode råd, opbakning og støtte. Der er en meget skøn og særlig vibration derinde. Et stærkt sammenhold, med andre der også har skiftet navn via numerologien.

Guldpakken

Guld pakke:

Forståelse, fornyelse & nye vibrationer

Numerologisk tolkning af dit nuværende navn, dine samlet vibrationer, dit højere selv, dit livsformål.
Alt dette ligger i dit nuværende personlige numeroskop.
Derudover får du dit eget personlige og højt vibrerende nye numeroskop, en grunddig tolkning af hvad du kan forvente og du får komplette navnelister med mange hundrede navneforslag, til de nye navne vibrationer, som du skal have i dit nye numeroskop.
Med i denne Guld pakke, er også årstalsrækker ca. 10 år frem i tiden. Årstalsrækkerne er præcise, skarpe og personlige.
Du kan bruge Årstalsrækkerne til at kunne se, hvilke personlige vibrationer og skæbneperioder, du kommer igennem, de næste ti år af dit liv.

Pris: 2799kr.

Ekstra Bonus: GRATIS. Du bliver medlem af min Numerologiske Fællesskab & Univers, som er en gruppe på Facebook med sparring, fjernhealing & sammenhold.

Sølvpakken

Sølv Pakke:

Numerologisk Navnetjek –

Forstå dig selv nu

Et Numerologisk Navnetjek, er en analyse af dit nuværende navne setup, dvs. dit nuværende numeroskop. Du får en grundig analyse af din fødselsdato, hvor vi ser på dit livsformål og dine udfordringer. Derefter ser vi på dine navne og ser dem i samspil med hinanden. Du får en grundig gennemgang af din nuværende livssituation. Denne session varer ca. 30 minutter via Skype.
Numerologisk tolkning af dit navn, dine samlet vibrationer og dit nuværende personlige numeroskop.
Få en forståelse for hvem du er og hvorfor du er, som du er og handler som du gør.

Pris: 1499kr.

Alle sessioner foregår via Skype. Efter endt session får du en mail med et billede af dit numeroskop.

Bronzepakken

Bronze Pakke:

Medlemsskab af mit Numerologiske fællesskab & univers, som er en lukket gruppe på Facebook, med sparring & sammenhold. Du skal have ændret navn i forhold til numerologien og have et numeroskop som er i højeste vibrationer. Som medlem af gruppen & fællesskabet, får du et tjek af dit numeroskop, før du bliver lukket ind.

Medlemsskab af Fællesskab

Pris 500KR.

NB. Rent Numerologisk numeroskop er et KRAV for adgang!

Anabella Logo