Workshop i Englekort – Oplæg og Tolkning 2. juli

kr.799,00

Workshop i Englekort – Oplæg & Tolkning

Nu har du en unik mulighed for, at lære at lave unikke Englekort oplæg og lære tolkning af dem.
Workshop i og om Englekort. Her er plads til alle, uanset om du er uddannet Clairvoyant eller om du er ny i den spirituelle verden.

Kategori:

Beskrivelse

Workshop i Englekort – Oplæg & Tolkning

Nu har du en unik mulighed for, at lære at lave unikke Englekort oplæg og lære tolkning af dem.
Workshop i og om Englekort. Her er plads til alle, uanset om du er uddannet Clairvoyant eller om du er ny i den spirituelle verden. Har du lyst og mod på at lære et vigtigt spirituelt redskab af kende, så kan du nu lære at tolke englekort.

Kom og oplev den magiske verden ved vores Workshop i Englekort – Oplæg & Tolkning. Englekort er ikke blot farverige brikker af papir, de er spejle af menneskets sjæl, vinduer til det ukendte, og mest af alt, de er vores private kanal til englene.

Lige fra oldtiden har menneskeheden søgt vejledning og visdom fra det guddommelige. Englekort åbner denne kanal og hjælper os med at modtage de universelle budskaber, der er ment for os. Tanken om, at vi kan kommunikere med himmelske væsener, søge deres råd og få deres vejledning i vores liv, er både hjerteskærende smuk og utroligt spændende.

Denne workshop vil lede dig ind i denne fantastiske verden. Du vil lære, hvordan englekort kan bringe klarhed i dine tanker, give dig ro i dit sind, og hjælpe dig med at træffe kloge beslutninger. Vi vil dykke dybt ned i kunsten at lægge kortene og de korrekte og respektfulde metoder til tolkning. Du vil blive guidet i, hvordan man formulerer spørgsmål, tolker kortenes budskaber og anvender denne indsigt i dit daglige liv.

Men hvorfor er det at læse englekort både spændende og korrekt? Englekort besidder den enestående kraft til at kanalisere de specifikke budskaber, der er ment for os. De er ikke tilfældige. Hvert kort du trækker er ment for dig, i dette øjeblik og i denne kontekst. De guider dig på din vej, giver svar på dine spørgsmål, og mest af alt, de formidler budskaber direkte fra englene, der altid er der for at hjælpe os.

Det at være i stand til at “tale” med englene og modtage deres visdom er en oplevelse som ingen anden. Workshoppen i Englekort – Oplæg & Tolkning er ikke bare en begivenhed, men en åndelig rejse, der lover at være lige så opløftende, som den er lærerig. Vi inviterer dig til at slutte dig til os og opleve dette ekstraordinære eventyr for dig selv.

Du skal ud og købe dig et sæt englekort. Det sæt der føles rigtigt, det er det du medbringer på workshoppen.

Den første del af workshoppen, vil du få kendskab til symbol, farve, dyre, årstids tolkning mv.
Den sidste del af workshoppen efter aftensmads pausen, skal vi have fokus på at lære at lægge forskellige oplæg. Du vil lære en masse forskellige oplæg, som kvalificerer din egen praksis.

Du vil lære at lægge oplæg, på nogle af de andre deltagere, få lagt på dig selv og denne hands-on erfaring vil være guld værd, for din egen spirituelle udvikling. Du vil modtage sparring fra de andre deltagere og fra Anabella, som stiller sig til rådighed for dine spørgsmål.

Praktisk information

Workshop Navn: Workshop i Englekort – oplæg og tolkning
Lærer:
Anabella Rerup
Dato:
Torsdag d. 2. juli
Tid: 18:00-21:00
Sted: Det Spirituelle Kompas, Bagsværd Hovedgade 160, 2880 Bagsværd
Pris: 799 kr.
Beklædning: Let og løst tøj
Max 8 deltagere