Indre Barn i Balance Olieblanding

kr.299,00

Indre Barn i Balance – LIMIT EDITION

Vi går en tid i møde, hvor stress, jag, økonomisk skræk og indre lidelse står for døren. Men også en tid med sammenhold, familie, kærlighed, glæde og “at skulle få det til at strække”. En kombination af disse ting, kan afskrække og give det indre barn et kæmpe traume og rap over nallerne. Denne smukke olieblanding vil kunne give dig.

Beskrivelse

Indre Barn i Balance December måneds Olieblanding

I Podcasten Det Spirituelle Kompas, fortæller jeg om December måneds Olieblanding: Indre Barn i Balance

Indre Barn i Balance – LIMIT EDITION

Vi går en tid i møde, hvor stress, jag, økonomisk skræk og indre lidelse står for døren. Men også en tid med sammenhold, familie, kærlighed, glæde og “at skulle få det til at strække”. En kombination af disse ting, kan afskrække og give det indre barn et kæmpe traume og rap over nallerne. Denne smukke olieblanding vil kunne give dig

– Afslapning og ro
– Hygge og julestemning
– Lyst til fællesskabet og familie samling
– Reducerer stress og et fornyet overskud
– Varme, god stemning og måske lidt humor og latter

Denne særlige jule agtige blanding, skruer op for at det indre barn kan trives og komme i bedre balance i decembers travle og forjaget måned. Jeg har skruet på alle knapper og frekvenser, både i forhold til det kemiske, det spirituelle og det følelsesmæssige.

Hvis du har svært ved at mærke dig selv og din egen glæde, så er olien anledning til at du finder ind til det indre barn, der stadig sidder der og venter på at komme ud.

Den indeholder: Orange, Nellike, Kanel, Vanilje, Fennel, Grapefrugt, Magnolia og Lavendel.

Du kan forvente: Afslapning, hygge, ro, fællesskab, stressfri, overskud, varme, stemning og latter.

Der er en Karneol i olieblandingen: Den støtter op om olieblandingen. Karneol er en kærlig krystal som styrker HELE dig, dit selvværd og din selvtillid. Dit indre barn skal nu frem i lyset, vise verden hvem du er, og alt hvad du kan. OGSÅ det du ikke vidste du stadig havde i dig. Kaneol handler nemlig om at udfolde dén du er, styrke din motivation og udholdenhed.

Lyt til Podcasten lige her og især episoden: Spirituelle Tanker for December måned.