OLIE AFTEN HJEMME HOS DIG

*** NYHED ***

Book en GRATIS Olie aften

Er du klar til at få løftet din energi og vibration? Så er det nu du kan lære at leve i overensstemmelse med din krop, sjæl og ånd. Hver dag bliver du påvirket af dine handlinger og omgivelser og det kan være svært at komme tilbage i balance. Rene æteriske olier hjælper din krop med at finde tilbage, så din sjæl og ånd bedre kan finde harmonien med din krop.

BOOK en Gratis Workshop med Æteriske Olier. Mail til Hej@anabella.dk

Aroma olier

GAVE TIL NYE MEDLEMMER

Alle nye medlemmer, der bliver en del af mit Team, får en GRATIS 5 ml Wild Orange olie med sig, samt adgang til min lukkede facebook gruppe, hvor du har GRATIS adgang til et Online kursus om Æteriske Olier, brug og anvendelse. 

Anabella Logo

Din opgave: Inviter alle dem du har lyst til. Venner, veninder, kollegaer, naboer, familie m.m.

Du bestemmer selv antallet, dog min. 4. Din opgave er at sørge for kaffe/The og noget lækkert til dine gæster.

Jeg kommer og introducerer Oliernes magiske univers for jer. Alle får lov til at dufte, smage og afprøve olierne. Vi gennemgår doTERRAS husapotek. 10 lækre rene olier og olieblandinger. Vi taler om deres virkninger og brugen af dem. Alle går derfra beriget og løftet.

Som en særlig gave til værtinden/værten, giver jeg dig mit online kursus GRATIS. Som tak fordi du lægger hus til og vil være vært for en magisk olie aften.

wild orange 5ml

BOOK en olie aften.

Sådan gør du:

  1. Skriv en mail til hej@anabella.dk og anmod om en Olie aften. 
  2.  Skriv hvilke datoer du kan. Få en beskæftigelse pr. mail. 
  3. Inviter dine veninder, venner, naboer, kollegaer, søskende, familie. Opret evt en facebook begivenhed, så dine gæter nemmere kan svare dig. 
  4. Sørg for hyggelige rammer til eventet. Kaffe/the og evt. noget sundt på bordet. 
  5. Gør dig klar til at få en dejlig oplevelse! Jeg sørger for at alle bliver grunddigt introduceret til æteriske olier og hvilke sundhedsmæssige fordele de har med sig. 
  6. Som værtinde/vært, modtager du gratis invitation til min lukkede facebook gruppe, hvor Olie kurset ligger. 
Anabella Logo
Anabella Rerup