Krystalskolen

Energi & Krystalskolen for unge ml. 12-18 år

Er du en af dem, der føler alting lidt mere dybt end dine venner?
Har du nogensinde fanget dig selv i at føle en connection med krystaller eller blive helt fanget af tanken om magiske verdener og spiritualitet, men synes det er svært at forklare til andre?
Føler du nogensinde, at du ikke helt passer ind i den “normale” verden?

Jeg kender det.
Mit navn er Anabella, og jeg vil gerne sige hej og velkommen til Energi & Krystalskolen.

Jeg startede denne skole for folk som dig – unge, der vil forstå sig selv bedre og grave dybere ind i den spirituelle verden. Mit mål var at skabe et sted, hvor du kan føle dig sikker, lære en masse, vokse og møde andre, der føler det samme som dig.

Jeg ved godt, at nogle af os føler tingene mere intensivt og har brug for redskaber til at håndtere, når verden omkring os bliver for overvældende. Nogle gange har vi brug for at lære, hvordan vi finder fred og balance i hverdagen.

Det er her Energi & Krystalskolen kommer ind i billedet.

Jeg tilbyder et 5 ugers kursus, der hjælper dig med at forstå dine egne energier og lærer dig, hvordan du kan bruge krystaller til healing. Du får også nogle vigtige mindfulness-teknikker, som kan hjælpe dig med at tackle din sensitivitet og finde indre ro.

Jeg tror på, hvor vigtigt et fællesskab er. At have et sted, hvor du ikke føler dig alene eller misforstået, kan gøre en kæmpe forskel.
På Energi & Krystalskolen er vi alle i samme båd.

Så hvis du er ung og interesseret i spiritualitet, men føler, at alt omkring dig bare kører for stærkt, så vil jeg elske at byde dig velkommen her. Du kan udforske din spiritualitet i et trygt og støttende miljø.

Kom og vær en del af vores fællesskab – vi glæder os til at møde dig!

Krystalskolen

Hvad er Energi & Krystalskolen?
Voksne kan gå på uendeligt mange kurser og uddannelser, hvor de lærer om deres egen energi, om healing, krystaller og masse mere indenfor den spirituelle verden.

Men, der er bare ingen forløb til spirituelle unge mennesker, der søger at lære om energi og krystaller i et fællesskab med andre spirituelle unge.

Energi & Krystalskolen er et tilbud til dig, der er mellem 12 & 18 år. Forløbet varer over 5 gange/uger, hvor vi mødes og udvikler os i et fællesskab med redskaber, teknikker og et spirituelt livssyn.

Hvis du syntes det er svært at forstå og navigere rundt i den spirituelle verden, så kan jeg godt forstå dig.

Det tog mig mange år at forstå hvad der var spirituelle redskaber, som jeg kunne bruge i min hverdag og hvad der “bare” var almindelig viden.

Energi & Krystalskolen er et kursus, der er tilrettelagt så du kommer til at stå stærkt i dig selv efterfølgende.

Kender du dette her?
– Du er tiltrukket af krystaller, men ved ikke rigtig hvorfor.
– Du ser en masse TikTok videoer om spirituelle emner, men ved ikke helt hvad du selv kan?
– Du mærker nogen gange at der er nogen i samme rum som dig, selvom du ikke kan se nogen?
– Du VED bare at der findes mere mellem himmel og jord, end du har lært i skolen?
– Du er altid den i din vennegruppe der trøster og passer på de andre, men du føler ikke altid at du har overskud?
– Du er høflig og passer altid på ikke at gøre andre kede af det og sker det alligevel, så bliver du så skuffet over dig selv.

Vil du lære at
– Kunne passe på dig selv, i større forsamlinger
– Kunne skelne hvad der er dit og andres (frygt, energi, følelser, osv)
– At bruge krystaller og deres energi i dit liv
– At kunne meditere
– At få kontakt til din sjæl

Krystalskolen

Du vil få unikke indsigter omkring energier, healing og hvordan krystaller kan anvendes i dit daglige liv. Målet er, at du bliver klar over, hvordan du kan bruge disse spirituelle redskaber til at skabe balance, harmoni og fremgang i dit liv.

På Energi & Krystalskolen vil du blive en del af et mangfoldigt og inkluderende fællesskab, der er åbent for alle, uanset erfaringsniveau. Vi er en gruppe af ligesindede unge mennesker, der søger en dybere forståelse af vores indre kraft og universets energier.

I løbet af vores 5 ugers forløb, vil du få en solid forståelse af dine egne energier og lære, hvordan du kan kontrollere og forfine disse. Vi vil dykke ned i krystalernes magiske verden, hvor du vil lære om de forskellige typer, deres unikke vibrationer og hvordan du kan bruge dem til at optimere din egen energi-flow.

Energi & Krystalskolen er ikke bare et kursus; det er en rejse af selvindseelse og spirituel udvikling. Det er en uddannelse, der sætter dig i stand til at forstå og anvende de spirituelle love og principper, der kan hjælpe dig med at træffe bedre valg og leve et mere harmonisk og meningsfyldt liv.

Vi anerkender, at det kan være udfordrende at forstå spirituelle koncepter, og derfor lægger vi stor vægt på undervisning, der er klart, enkel og forståelig, og som giver dig mulighed for at omsætte al den nye viden til praksis.

Tag med på et ganske særligt eventyr med Energi & Krystalskolen, og oplev de transformative effekter, der kommer, når vi samarbejder med universets energi og bruger krystalernes helingskraft. Din unikke spirituelle rejse venter på dig – lad os begynde sammen!

Krystalskolen

Kender du de her følelser:
– Jeg lider af lavt selvværd!
– Jeg føler mig stresset!
– Jeg sover dårligt!
– Jeg bliver mobbet!
– Jeg er skoletræt!
– Jeg har for mange konflikter i mit liv!
– Jeg bliver tit provokeret af andre mennesker!
– Jeg er meget kritisk overfor mit eget udseende! 

Vil du lære hvordan du kan få det bedre med
– dig selv og dit selvværd
– din livssituation
– dine holdninger

Vil du lære at få mere 
– Glæde i hverdagen
– Mindre stress
– Mindre utilfredshed
– Større selvværd

Energi & Krystalskolens 8 ugers forløb

Gruppeforløb med andre unge

I løbet af 5 uger skal du lære en masse spirituelle teknikker, som vil lære dig at sætte tempoet ned, forstå nogle spirituelle ‘regler’ og livssyn igennem praktiske øvelser.
– Vi mødes 5 gange, henover 5 uger.
– Igennem mange forskellige spirituelle øvelser og mindfulness teknikker, lærer du at få dit overskud, din glæde og en ny hverdag med fokus på at være i nuet integreret, så du ikke falder tilbage i gamle mønstre. 

Du kan forvente at du lærer om:

– Meditation
– Krystaller
– Healing
– Din egen energi
– Mindfulness teknikker
– Dine grænser
– Manifestation
– Æteriske olier
– Hvad der gør dig glad
– Hvordan du kan være i nuet
– Spirituelle temaer

Krystalskolen
Anabella Rerup

Anabella Rerup er uddannet:

– Folkeskolelærer
– Børneyoga & Mindfulness lærer
– Coach
– Earth Healer
– Clairvoyant
– Krystal Terapeut
– Numerolog
– Aromaterapeut
– Tarotkort & Englekort læser
Og mange flere ting, som er en del af “rygsækken” og erfaringen.

Derudover er Anabella Podcaster på ‘Det Spirituelle Kompas’. En spirituel podcast med en masse spændende gæster.

Din Instruktør: Anabella Rerup

Jeg har arbejdet med børn og unge siden 2001. 
I 2007  blev jeg uddannet folkeskolelærer og jeg har arbejdet som lærer i folkeskolen i mere end 17 år.

Jeg blev uddannet Børneyogalærer og Mindfulness instruktør i 2017. Siden har jeg undervist mange hold igennem GIF Gymnastik og AOF Gladsaxe. 

Jeg har altid arbejdet med mindfulness teknikker, når jeg har undervist. Det skaber glæde, selvværd, selvforståelse og et bedre børneliv. 

Energi & Krystalskolen er en spirituel skole, der forløber over 5 moduler, hvor de unge nysgerrige kursister får en masse teknikker og ‘Hands-on’, så alle kan tage det de lærer og bruge det direkte i deres eget liv. Vi arbejder med vores livssyn, vores energi, vores teknikker, vores selvværd og at skabe en dyb forbindelse til vores sjæl.

Krystalskolen

Adressen er: Det Spirituelle Kompas - Bagsværd Hovedgade 160, 2880 bagsværd