Kommer drømme jobbet til mig en dag?

Hej Anabella
Så dejligt du vil bruge din tid på at give svar på spørgsmål. Elsker at følge dig på fb 👍👍
Har været gennem nogen hektiske år både arbejdsmæssigt og personligt.
Er glad for mit job, men bliver hurtigt rastløs. Længes efter at kunne kombinere arbejde og rejse.
Spørgsmål: Kommer drømme jobbet til mig en dag. 
Kærlig hilsen en anonym kvinde
___________________________________________________________________________________________________________
Kære Anonyme kvinde
Du har knoklet hårdt i mange år og arbejdet med opgaver, som slet ikke nærer din sjæl eller dit egentlige formål med livet. Det er derfor du bliver rastløs. Du vælger de lette og hurtige løsninger, hver gang du bliver rastløs i dit liv. Når du keder dig i privatlivet, så overfører du følelsen på dit arbejdsliv, som du i forevejen ikke er glad for.
Jeg får tydeligt vist, at du skal tage en ret stor beslutning i dit liv, for at bryde ud af din cirkel og daglige rutine. Det handler om livsglæde og forventlingerne til dig selv, dem du langt fra indfrier pt. i dit liv. 
Din sjæl kalder på dig og beder dig om at vågne op. Du skal stå op for dine drømme og det du tror på. Hvis du ikke gør det, hvem skal så? Du har nogle klare holdninger til livet og til hvordan det BØR leves. Kom nu ind i kampen og kræv din POWER tilbage. Du har mistet din stemme, dit mod og din gnist. Den skal du kræve tilbage. Velvære og livsnydelse skal tilbage på menuen.
Hvis du gerne vil fremad i livet, kræver det at du tager dig selv alvorligt og hanker op i dig, din holdninger og dine muligheder. Tiden med magelighed er ovre. Nu skal der ske noget nyt og modigt.
Du kan når som helst, få fat i dit mod og ændre din nuværende situation. Det kræver at du er tålmodig og dedikeret. Dine instinkter og intuition fejler intet. Gå efter det.
Om du skal kombinere job og rejser, er det egentlige spørgsmål. Til det er der kun et svar. Ja, hvis det er det du virkelig ønsker. Jeg ser det som en ny flugt. Kræv mere af dig selv. Sigt højere. Du har et kæmpe potentiale. Brug det. Vær din egen indre aktivist. Giv slip på fortiden og vælg vejen od lyset og friheden. Lad dig ikke bliver fanget af trygheden og den kendte kedelige rutine.
Jeg håber du kan bruge svaret. Det var hvad der kom til dig. Hvis du har brug for mere dybere svar, kan du booke en session via mail til hej@anabellarerup.dk
Kærligst fraAnabella
Kunne du også godt tænke dig at få svar på dit spørgsmål? Se her, hvad reglerne er for den spirituelle brevkasse.