Den Spirituelle Brevkasse

Brevkassen

Velkommen til min online spirituelle brevkasse

Den Spirituelle brevkasse er åben og her kan du stille spørgsmål omkring dig selv. Et spørgsmål i den spirituelle brevkasse, kunne fx være om dit arbejdsliv, dine tanker, dine følelser, dit parforhold, venskaber eller familie.

Jeg får mange spørgsmål omkring parforhold og kærlighed, i den spirituelle brevkasse. Altid bliver spørgsmålene stillet i forhold til partneren. Dem svarer jeg ikke på direkte, da jeg KUN går ind i din energi, dine følelser og dit lys. Jeg mærker i jeres fælles energirum og fortæller dig det, der kan formidles tilbage til dig. Ofte er der “ingen adgang” til det fælles rum, fordi din partner ikke vil give tilladelse i den energi.

Så når du vil have svar på noget om din partner, så må du stille dit spørgsmål omkring dig selv. Vær så præcis i din formulering som muligt.
Det er sjældent, at man får det svar, som man ønskede sig fra starten af. Ofte får man et svar, som der kan gå tid, før det giver mening. For når man får hjælpe fra den åndelige verden, fra englene, guiderne eller direkte kanaliserer et svar til kunden, så kommer der det, som de syntes du skal have af svar. Jeg manipulerer ikke med mine beskeder. Du får dine svar “råt for usødet”, så hvis du ikke kan lide svaret, skulle du måske ikke have stillet spørgsmålet 😉

Denne spirituelle brevkasse er en gratis service. Der er mange der skriver til mig på min mail og langt fra alle kan få et gratis svar. Desværre. Jeg tager disse mails, når jeg har tiden til det.

Når jeg svarer på et spørgsmål, bruger jeg forskellige redskaber. Jeg lytter til min intuition og lader mig blive guidet til svaret. Jeg bruger forskellige evner, såsom Clairvoyance, Engle- og Tarotkort, Kanalisering og til tider Numerologi, hvis det er relevant for spørgsmålet.
Alle spørgsmål indenfor disse emner er velkommene.

Hvis du ønsker booke en privat 1:1 session, ellers kan du skrive en mail til Hej@Anabella.dk

Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig.

Anabella Logo

Følg med og lær om en masse spiritualitet på min Blog og Podcast: Det Spirituelle Kompas

NLP Coaching

#176 NLP Coaching med Margith Sommer

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på NLP Coaching. Anabella har inviteret Margith Sommer, som er Anabellas tidligere underviser og mentor, ind til en samtale om hvad NLP Coaching er, hvordan det virker, hvad der sker og så dykker de ned i et af Margiths egne traumer og om hvordan hendes søster og samarbejdspartner brugte NLP Coaching til at hjælpe Margith tilbage til livet og en hverdag.

Læs mere »
Det Spirituelle Kompas Spirituelle Tanker for Juli 2024 opslag

#175 Spirituelle Tanker for Juli 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juli 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Inspirationens Flamme, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juli og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn, månedens krystal samt de 5 spirituelle affirmationer.

Læs mere »
Mød alt, hvad du rummer Anabella og Søren Hauge

#174 Mød alt hvad du rummer

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Mød alt, hvad du rummer! Mange kender til det at være hårde ved sig selv, mens de vil møde andre venligt. Anabella har inviteret Søren Hauge til en samtale om at være spirituel på en sådan måde, at alt kan mødes præcist hvor det er. Søren fortæller om sin rejse som fuldtids professionel i 42 år, og hvordan han i udbrændthed tog et altafgørende vendepunkt.

Læs mere »
Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej med Susanne Wexø

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »