Den Spirituelle Brevkasse

Brevkassen

Velkommen til min online spirituelle brevkasse

Den Spirituelle brevkasse er åben og her kan du stille spørgsmål omkring dig selv. Et spørgsmål i den spirituelle brevkasse, kunne fx være om dit arbejdsliv, dine tanker, dine følelser, dit parforhold, venskaber eller familie.

Jeg får mange spørgsmål omkring parforhold og kærlighed, i den spirituelle brevkasse. Altid bliver spørgsmålene stillet i forhold til partneren. Dem svarer jeg ikke på direkte, da jeg KUN går ind i din energi, dine følelser og dit lys. Jeg mærker i jeres fælles energirum og fortæller dig det, der kan formidles tilbage til dig. Ofte er der “ingen adgang” til det fælles rum, fordi din partner ikke vil give tilladelse i den energi.

Så når du vil have svar på noget om din partner, så må du stille dit spørgsmål omkring dig selv. Vær så præcis i din formulering som muligt.
Det er sjældent, at man får det svar, som man ønskede sig fra starten af. Ofte får man et svar, som der kan gå tid, før det giver mening. For når man får hjælpe fra den åndelige verden, fra englene, guiderne eller direkte kanaliserer et svar til kunden, så kommer der det, som de syntes du skal have af svar. Jeg manipulerer ikke med mine beskeder. Du får dine svar “råt for usødet”, så hvis du ikke kan lide svaret, skulle du måske ikke have stillet spørgsmålet 😉

Denne spirituelle brevkasse er en gratis service. Der er mange der skriver til mig på min mail og langt fra alle kan få et gratis svar. Desværre. Jeg tager disse mails, når jeg har tiden til det.

Når jeg svarer på et spørgsmål, bruger jeg forskellige redskaber. Jeg lytter til min intuition og lader mig blive guidet til svaret. Jeg bruger forskellige evner, såsom Clairvoyance, Engle- og Tarotkort, Kanalisering og til tider Numerologi, hvis det er relevant for spørgsmålet.
Alle spørgsmål indenfor disse emner er velkommene.

Hvis du ønsker booke en privat 1:1 session, ellers kan du skrive en mail til Hej@Anabella.dk

Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig.

Anabella Logo

Følg med og lær om en masse spiritualitet på min Blog og Podcast: Det Spirituelle Kompas

Spirituel Livsstil og Styling Anabella og Tini

#150 Spirituel Livsstil og Styling med Tini Owild

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituel Livsstil og Styling. Anabella har inviteret Tini Owild til en samtale om, hvordan det ydre og det indre hænger sammen og om hvor meget det betyder for vores spirituelle og personlige udvikling og vores personlige rejse, at vi kan se os selv som værende i flow. Så når stilen passer skabes der rum i og omkring os, til at være os selv. Tini fortæller også om vigtigheden i og om bæredygtighed og overforbrug.

Læs mere »
Mama Cacao & Ceremonier Anabella og Camille

#149 Mama Cacao & Ceremonier med Camille Namaste

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Mama Cacao & Ceremonier. Anabella har inviteret Camille Namaste til en samtale om hvad Cacao er, hvad den kan åbne op for og hvordan man kan bruge den i en proces, om den er personlig eller spirituel. Camille åbner op for sin egen rejse med Mama Cacao & Ceremonier, som hun både faciliterer og uddanner andre i.

Læs mere »
Anabella og Marianne den spirituelle læge

#148 Den Spirituelle Læge med Marianne Kirkskov

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Spirituelle Læge. Anabella har inviteret Marianne Kirkskov ind til en samtale om, hvordan man som læge, healer, kinesiolog, engle kanal forener alle disse indsigter og håndterer patienter, på en spirituel og energimæssig måde.

Læs mere »
Quantum Healing

Quantum Healing

Quantum Healing er en holistisk helbredelsesmetode, der kombinerer principper fra kvantefysik og healing for at fremme kroppens evne til at helbrede sig selv. Konceptet bag Quantum Healing blev populariseret af forfatteren og lægen Deepak Chopra i hans bog “Quantum Healing”, der udkom i 1989. Ifølge Chopra forbindes krop og sind på et kvantemekanisk niveau, hvilket betyder at tanker og bevidsthed kan påvirke kroppens fysiske tilstand.

Læs mere »
Anabella og Mette, Matrix reimprinting

#147 Matrix Reimprinting med Mette Barfoed

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Matrix reimprinting. Anabella har inviteret Mette Barfoed ind til en samtale om hvad Matrix reimprinting er, hvordan det bruges og til hvilke emner man kan bruge disse indsigter. Mette guider Anabella ind til sit indre barn i denne episode og giver os et kærligt blik ind i en sårbar oplevelse, som Anabella var udsat for som lille pige.

Læs mere »
Bevidst Livsstil

Bevidst Livsstil

At leve en bevidst livsstil er en konstant rejse, en vandring ind i det endnu uudforskede rum af vores indre verden. Det er en praksis, der involverer mere end blot daglig meditation eller yoga. Det berører hver eneste handling, tanke og følelse i vores liv. Fra de fødevarer, vi vælger at spise, til den måde, vi behandler andre på; fra de ting, vi vælger at forbruge, til de holdninger, vi tager til vores egne indre oplevelser.

Bevidsthed er ikke noget, vi opnår eller ejer. Det er en tilstand, vi dyrker gennem bevidst tilstedeværelse. Det betyder at anerkende, at vi er mere end vores tanker, mere end vores følelser, mere end de roller, vi spiller i det sociale drama. Vi er spirituelle væsener, der har menneskelige oplevelser, fordybet i en evig dans af energi og bevidsthed.

Læs mere »