Hvor skal jeg arbejde og hvor møder jeg en dejlig mand?

Kære Anabella

Jeg har brug for at vide hvor jeg vil trives med at arbejde ? Så jeg kan tiltrække mig et job jeg vil trives i og føle mig tilfreds og glad for.
Og så vil jeg da også gerne møde en dejlig mand igen , hvor møder jeg mon ham henne `? 😉
På forhånd tak for din tid.

Spørgsmål: Hvad skal jeg arbejde med og hvor møder jeg en dejlig mand?

kh Molie <3

____________________________________________________________________________________________________

Kæreste Molie

Det første jeg får ind, omkring dit kommende arbejde, er at du holder dig selv tilbage. Du er “gået i hak” og har en forestilling om, at du kun kan få ting, hvis overhovedet nogen ting. Du skal ud og have succes oplevelser og jeg får besked på, at du skal være i et netværk af fx kollegaer. Jeg får af vide at du stadig har brug for at arbejde med din empati og dine empatiske evner. Du bør søge arbejde indenfor ældreplejen, vuggestue eller børnehave. Du er et kærligt menneske, som har brug for at lade op, ved at omgås mennesker der ligesom du, mærker taknemlighed.

Hvis du ønsker at være selvstændig, så skal du vente lidt endnu, for jeg får af vide at du ikke er klar endnu. Du mangler indsigt i dig selv, før du kan arbejde med menneskers udvikling. Jeg får et klar billede af, at du ville gøre det godt som psykoterapeut. Et forebillede for mennesker, der har brug for en stærk kvinde, der selv har været igennem svære ting.

Angående en kommende kæreste. Jeg får besked på, at du skal lade være med at være så kræsen 😉 Alle mennesker har bagage, og vi skal jo møde andre, før vi kan slippe det skidt vi har med os. En kæreste kan hjælpe med at forløse fortidens mørke og vise lyset.
Ha ha, jeg får af vide, at du skal være på online medier. Fx dating, tinder m.m. Giv det et skud. Prøv lidt forskellige dates af, før du afskriver dem.

Hvis du ser en begivenhed online, fx på facebook, højst sandsynligt om noget netværd, fredags bar ol., som du syntes ser interessant ud. SÅ skal du slå til og joine. Jeg får nemlig af vide, at her er mange af dine typer mænd repræsenteret. Hold dig ikke tilbage. Grib dine chancer.

Jeg håber du kan bruge svaret. Det var hvad der kom til dig. Hvis du har brug for mere dybere svar, kan du booke en session via mail til hej@anabella.dk

Kærligst fraAnabella

Kunne du også godt tænke dig at få svar på dit spørgsmål? Se her, hvad reglerne er for den spirituelle brevkasse.