Krystal Terapi

Krystal Terapi

Hvad er Krystal Terapi og Krystal Healing?

Krystal terapi og Krystal healing, har man brugt igennem umindelige tider. Dygtige kvinder og kloge mænd har altid brugt naturens kræfter og ressourcer, til at skabe balance og healing med. Naturen og Moder Jord, har altid være midtpunkt for fascination. Her vokser, gror og udfolder livets små mirakler sig. Naturen er fyldt med naturlig medicin til mennesket og til alle levende væsener.

Siden jorden blev skabt for milliarder år siden, har disse små vidunderlige sten, krystaller og ædelsten, været med til at skabe balance, både på jorden og i alle levende organismer. Krystal Terapi og Krystal Healing, er to forskellige typer sessioner, som du kan booke.

Krystal Healing foregår ved at du får en healing session med krystaller. Intuitivt og teoretisk, bliver krystallerne valgt til dig og brugt under din healing. Du får en beretning om krystallernes virkning på dig

Krystal Terapi er en session hvor vi gennemgår dine fysiske og samt psykiske udfordringer. Hvad har du brug for hjælp til, hvordan vil du hjælpes. Til sidst får du vejledning til at finde de helt rigtige krystaller og vejledning i hvordan du bruger dem.

Krystal Healing

Krystal Healing

1:1
Personligt fremmøde

Live Session

Krystal Healing

1:1 Session
Varighed ca. 1- 1,5 time inkl. efterfølgende feedback & clairvoyantiske budskaber & beskeder

Pris 1000 kr

Krystal Terapi

Krystal Terapi
Live Session
Mail session
Skype Session

Krystal Terapi

1:1 Session
Varighed ca. 30-60 minutterSamtale om fysiske og psykiske udfordringer. Udvælgelse af krystaller der kan og vil hjælpe.

Pris: 500kr

Anabella Logo