Healing

Healing session

Hvad er Healing?

Jeg kender til healingens stærke kraft, både i mig og det opløftende engleteam som jeg samarbejder med. Jeg er i tillid 100%.
Jeg er uddannet Reiki healer i Mester graden, Krystal healer og Engle healer.

Jeg healer ALTID intuitivt og bruger derfor de værktøjer, som lige præcis DU har brug for i nuet. Jeg har altid fokus på dine chakra og energicentre, din indre balance og de steder på din krop, hvor jeg kan mærke dine fysiske smerter.

Healing er energi veksling mellem levende organismer. Healing er også arbejde med den personlige energi. Et eksempel kan være, at når kroppen er flad, træt eller udkørt, skyldes det at din energi er i ubalance, fordi du har kørt kroppen ud over dens energigrænse. Det betyder at du har arbejdet og behandlet din krop, hårdere end den kunne klare, og derfor er kørt flad.

Healing kan derfor hjælpe dig til, at komme på rette spor energimæssigt og ofte giver en session med healing, efterfølgende fysiske virkninger på din krop og dit legeme, fordi der er arbejdet på at få din energi og dine chakra i balance.
Chakra er energi hjul i din krop. De er forbundet med dine energi centre og dine energstrukturer i dine forskellige energi legemer, som din krop består af. Du har mange hundrede chakra centre, da din krop har mange små, nogle lidt større og 7 store chakra, som der oftes tales om og arbejdes med.

At blive healet på og at modtage en healings behandling, betyder at man siger ja tak, til det rene og klare lys, den rene kærligheds vibration og den uselvisk og “ego-løse” klarhed, som universet stillet til rådighed for dig og mig i nuet.

Healing kan ikke gøre dig rask fra dine kroniske sygdomme, men det har vist sig at kunne afhjælpe. Nogen på deres kroniske lidelser, nogle på smerterne, nogle på årsagen, osv. Healing er meget forskelligt fra person til person. Det man kan opleve under en healing, er personligt og kun mellem dig og mig.
Undervejs i healingen, modtager jeg ofte clairvoyantiske beskeder og budskaber, som jeg giver dig efterfølgende.

 

Healing Session

Hvad er fjernhealing?

Fjernhealing betyder at man kan hjælpe et andet menneske, i deres energi på tværs af land, hav, tid og sted. Når vi arbejder med healing, skal det forståes at der arbejdes dem intention og følelser, som forbindes med energi arbejde. Når vi koder en særlig intention, bestemmer vi præcis hvor og hvornår det skal finde sted. Der er ingen magi eller hokus pokus over det. Det er det klareste og reneste energi arbejde. Fjernhealing fungerer på den måde, at du på det aftalte tidspunkt vi laver, modtager den fjernhealings session som vi har besluttet. Du gør som vi har aftalt, fx ligger under et tæppe på sofaen og lytter til afslappende musik og jeg understøtter og løfter energien, mærker ind og noterer de beskeder som der hører med til din fjernhealing.

Fjernhealing

Hvad er Healing Maratonforløb?

Healing Maratonforløb v/Anabella

kkfec0ib15scsl6vchhHealing Maratonforløb v/Anabella Rerup. 5 dage med personlig fjernhealing og tilbagemelding. 

Hvis du vælger at give dig tid til at nyde det, vil du ofte kunne mærke det i kroppen som prikken, snurren, afslapning, en velsignet fred eller måske du falder i søvn. Hvis du bare fortsætter dine gøremål, vil du sikkert opleve at tingene glider nemmere eller at dit humør ændrer sig til det lettere og bedre.

Det starter op om søndagen, hvor jeg tuner ind på dig og mærker din energi.
Mandag aften får du første fjernhealing, kl.: 21:30-22:00
Tirsdag får du en kort tilbagemelding, med nogle linjer om hvad jeg har arbejdet med og hvilke energier du skal være i, m.m.
Onsdag aften får du næste fjernhealing, kl.: 21:30-22:00
Torsdag får du en kort tilbagemelding på healingens temaer der er poppet op undervejs.
Fredag aften får du sidste fjernhealing, kl.: 21:30-22:00 med en afsluttende kort tilbagemelding.

Praktiske oplysninger: Healings Maratonforløb
Sted: Der, hvor du slapper bedst af. Eller bare der, hvor du er.
Hvem kan deltage: Alle. Voksne, børn og dyr.
Varighed: 
30 minutter * 3.
Pris: 
Et forløb koster 2500kr
Betaling: Kort betaling i shoppen
Bookning:
Når du køber din adgang her i shoppen, skal du skrive hvem der skal modtage forløbet, samt oplyse mig hvis der er særlige emner, ting, steder som du ønsker sat fokus på.

Fx.
– rygsmerter
– tarmproblemer
– tankemylder
– ubehag
– psykiske udfordringer fx angst
– graviditets vanskeligheder
– eller andet konkret.

Hvis du blot ønsker at blive healet på, uden viden med, er det helt fint.

Forløbet starter op hver Søndag aften. 

Hvad skal jeg gøre?
Under healingen skal du ikke gøre noget som helst andet, end at være åben, give slip og give dig selv lov til at opleve hvad der kommer til dig. Jeg sender dig en masse kærlig energi, på en meget høj frekvens. Min healing er stærk og det er meget forskelligt, hvad de enkelte kan mærke eller få af virkning efterfølgende.
Hvor skal jeg være?
Find dig et roligt sted, lyt til lidt afslappende musik eller læg dig til at sov. Du bestemmer selv. Det anbefales at du slapper af. Har du ikke tid når healingen bliver afsendt, så ‘hidkald’ min fjernhealing når du kryber i seng. Jeg sender dig mine højeste energier og håber du kan bruge dem. Pas på dig selv og drik en masse vand efterfølgende, så du får renset de gamle energier ud og give dine chakraer nyt vanddamp, til deres flow.
Healings Maraton

Anbefalinger

Shanie Hansen healing anbefaling
Anette Frankk udtalelse
Mollie anbefaling healing
Anabella Logo