Englekort & Tarotkort læsning & tolkning

Lær at tolke englekort

Englekort

Englekort findes i mange skikkelser, former og størrelser. Alle englekort er unikke og dyrebare allesammen. De har en vildt smuk energi. Jeg har trukket englekort igennem mange år. Jeg laver utrolig mange skønne sessioner, hvor englekort indgår som et vigtigt redskab, til at forstå dybden af en klients udfordringer. Svarene ligger altid i kortene.

Jeg laver flere forskellige typer af englekort oplæg. De er rigtig gode til at give dig konkrete svar, på det der gør ondt, svar på det der ligger til dig og direkte svar på dine spørgsmål.

Jeg er Certificeret og uddannet “Engle- & Tarotkort Reader” Af Doreen Virtue & Radleigh Valentine, som er de to skønne personer, der har lavet de fleste, af de kort jeg til daglig arbejder med.

Englekort oplæg

Englekort Oplæg via Skype
kkfa5yofemhd4ydwvufVarighed ca. 30-60 minutter.

Sessionen foregår i Klinikken eller via Skype.
1:1 Session med mulighed for at få lavet 2 forskellige oplæg.

Du kan stille 2-5 spørgsmål, som vi stiller ind på i sessionen.

Pris: 800kr pr. påbegyndt time

Tarot

Tarot kort, hvad er det?

Tarotkort er et gammelt redskab, der blev skabt til, at “spå” om fremtiden. I Europa kan man datere brugen af Tarotkort tilbage til 15-1600 tallet middelalder. I de gamle dage var Tarotkortene forbeholdt de okkulte og mestrene i mørk magi.
Der findes dog utrolig mange teorier om Tarotkortenes begyndelse, som du kan finde rundt på nettet og i bøger. Nogle mener endog, at de har deres begyndelse i Atlantis.

Rigtig mange tarotkort har stadig de samme tegninger, fra de gamle middelalder kort. Mange af kortene ser skræmmende ud, men deres tolkninger er præcise.

Der findes mange 1000vis forskellige typer tarotkort.

Tarotkort består af 78 kort, der er opdelt i:

  • Den store arkana, der består af 22 kort, som siges at være symbol for 22 prøvelser, et menneske skal igennem, for at opnå indsigt og forståelse af sig selv og universets sammenhæng.
  • Hofkortene, der består af 16 kort, som henviser til personer, der er vigtige i vores liv og hvad vi ønsker at beherske.
  • Den lille arkana, der består af 40 kort. Den lille arkana er igen inddelt i fire kategorier, nemlig Stokke, Bægre, Sværd og Mønter, som hver repræsenterer forskellige aspekter af personligheden.

Søger du et svar på nogle personlige spørgsmål, bør du vælge denne fascinerende Tarotkort oplevelse.

Tarotkortene giver dig et unikt svar, på dine personlige spørgsmål. Svarene stammer fra din egen underbevidsthed og fra englene fra dit personlige team. Ofte viser der sig gamle mønstre, der stammer fra et eller flere, af dine tidligere liv. Kortene lyver aldrig og er altid lagt i et klart, kærligt og i en højt vibrerende frekvens.

En Session varer 1 time. Vælger du et oplæg der tager længere tid, pålægges eksta tid. Ved hver påbegyndt time, koster det 800 kr.

Anabella Logo