Arbejdet med Engle og Healing
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#140 Arbejdet med Engle og Healing med Marzcia Techau
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på arbejdet med Engle og Healing. Anabella har inviteret Marzcia ind til en dyb samtale om at arbejde med Engle. Samtalen åbner op for Marzcias egen rejse med den åndelig verden, om arbejdet med Engle og med Healings energien. Hør om Engle og deres energi arbejde med mennesker.
Længde ca. 2 timer og 26 minutter

I denne episode har jeg besøg af Marzcia Techau, Biolog, Spirituel Lærer, Healer, Clairvoyant, Forfatter og Foredragsholder om blandt andet spiritualitet og Engle. 

INTRODUKTION:

Marzcia Techau (født 1971) er biolog, clairvoyant rådgiver, healer, Reiki Master og Somatic Experience Practitioner®, der arbejder med Peter Levines Sommatic Experiencing Method. Marzcia har de sidste 20 år arbejdet med en blanding af videnskabelige og spirituelle livsforståelser.
En del af hendes speciale var et healingsstudie af planter på Københavns Universitet.
Senere arbejdede hun som forskningsassistent på et studie af healing som tilbud til rehabilitering efter tarmkræft på Syddansk Universitet.
 
Hun har arbejdet som medie, healer og clairvoyant rådgiver i mere end 20 år.
De seneste år har hun arbejdet som underviser i healing og clairvoyance, som forfatter og holdt foredrag for et bredt publikum.
I sin undervisning, sine foredrag såvel som i sine bøger understreger hun forholdet mellem naturvidenskab og den åndelige verden ved at anvende ny viden og videnskabelig forskning i sin formidling af healing, menneskelig udvikling og åndelig praksis.
 
Hun har tidligere skrevet bøgerne”Når ånderne banker på” og ”Din sjæl, dit liv” og medvirket i en række tv-udsendelser, podcast, interviews mv, herunder:
“Ånderne vender tilbage” på TV3+,
”Healing den sidste udvej” på TV2 og senest
”Min søster ser spøgelser” på DR.

Del min podcast episode: