Det Sunde Valg. Anabella og My-Melle
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#138 Det Sunde Valg Med Holistisk Tilgang Til Livet med My Melle Nygaard
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på kroppens sundhed. Anabella har inviteret My-Melle ind i studiet til en spændende samtale om kroppen, om sundhed, om tilgangen til helbredelse. Vi hører My-Melle fortæller sin sygdoms historie, om hvordan hun fik sin krop i stand igen efter en vaccine skade, der gjorde at hun ikke kunne anden end at sidde og savle. Hendes krop duede ikke mere. Men at studere og afprøve på egen krop, lærte hende at der var en vej ud. Det Sunde Valg er titlen på My-Melles bog, som er et stort værk med opskrifter, viden og lækker inspiration. I samtalen kommer vi omkring forskellige kropslige tilstande, sygdomme, kost og ikke mindst om hvorfor My-Melles klienter altid bliver raske igen.
Længde ca. 1 time og 32 minutter.

I denne episode har jeg besøg af My Melle Nygaard, som er holistisk ernæringsekspert og kropsclairvoyant med over 10 års erfaring i at hjælpe mennesker ud af alvorlige lidelser med fokus på årsagsbehandling.

INTRODUKTION:

Klienter, der opsøger My, har haft fibromyalgi, autoimmune sygdomme, overvægt, fordøjelsessygdomme, slidgigt, knogleskørhed, forhøjet kolesterol, hjertesygdomme, leverskader, kræft, vaccineskader m. fl.
Første gang My helbredte sig selv, var hun 13 år. Igen i det voksne liv måtte hun en gang til helbrede sig selv, og det blev springbrættet til det, hun laver i dag. My’s største mission er at lære mennesket, at deres tilstand er deres ansvar, og man altid har et valg om at træffe en ny beslutning, der kan føre en i en ny retning for at få det bedre, uanset situationen.

My har altid fokus på “det hele menneske”, det vil sige, at hun ser på kroppen i flere lag. Når vi via kost, naturmedicin og tilskud, arbejder med den fysiske krop, er det ligeså vigtigt at tage de mentale processor med i betragtning og kigge ind i, om der er uhensigtsmæssige sider, der skal tages af, så den person, der kommer ud på den anden side, føler sig hel.

Nu at være med på sidste hold “Fra syg til Rask” som kører i oktoerb 2023.
Få –15% på alle ydelser, brug rabatkoden: ditspiritullekompas
Gælder indtil 31. december 2023.

Facebook: https://www.facebook.com/mymelle888/

Del min podcast episode:

NLP Coaching

#176 NLP Coaching med Margith Sommer

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på NLP Coaching. Anabella har inviteret Margith Sommer, som er Anabellas tidligere underviser og mentor, ind til en samtale om hvad NLP Coaching er, hvordan det virker, hvad der sker og så dykker de ned i et af Margiths egne traumer og om hvordan hendes søster og samarbejdspartner brugte NLP Coaching til at hjælpe Margith tilbage til livet og en hverdag.

Læs mere »
Det Spirituelle Kompas Spirituelle Tanker for Juli 2024 opslag

#175 Spirituelle Tanker for Juli 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juli 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Inspirationens Flamme, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juli og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn, månedens krystal samt de 5 spirituelle affirmationer.

Læs mere »
Mød alt, hvad du rummer Anabella og Søren Hauge

#174 Mød alt hvad du rummer

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Mød alt, hvad du rummer! Mange kender til det at være hårde ved sig selv, mens de vil møde andre venligt. Anabella har inviteret Søren Hauge til en samtale om at være spirituel på en sådan måde, at alt kan mødes præcist hvor det er. Søren fortæller om sin rejse som fuldtids professionel i 42 år, og hvordan han i udbrændthed tog et altafgørende vendepunkt.

Læs mere »
Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej med Susanne Wexø

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »