Den Spirituelle Brevkasse

den spirituelle Brevkasse

Velkommen til min online spirituelle brevkasse

Den Spirituelle brevkasse er åben og her kan du stille spørgsmål omkring dig selv. Et spørgsmål i den spirituelle brevkasse, kunne fx være om dit arbejdsliv, dine tanker, dine følelser, dit parforhold, venskaber eller familie.

Jeg får mange spørgsmål omkring parforhold og kærlighed, i den spirituelle brevkasse. Altid bliver spørgsmålene stillet i forhold til partneren. Dem svarer jeg ikke på direkte, da jeg KUN går ind i din energi, dine følelser og dit lys. Jeg mærker i jeres fælles energirum og fortæller dig det, der kan formidles tilbage til dig. Ofte er der “ingen adgang” til det fælles rum, fordi din partner ikke vil give tilladelse i den energi.

Så når du vil have svar på noget om din partner, så må du stille dit spørgsmål omkring dig selv. Vær så præcis i din formulering som muligt.
Det er sjældent, at man får det svar, som man ønskede sig fra starten af. Ofte får man et svar, som der kan gå tid, før det giver mening. For når man får hjælpe fra den åndelige verden, fra englene, guiderne eller direkte kanaliserer et svar til kunden, så kommer der det, som de syntes du skal have af svar. Jeg manipulerer ikke med mine beskeder. Du får dine svar “råt for usødet”, så hvis du ikke kan lide svaret, skulle du måske ikke have stillet spørgsmålet 😉

Denne spirituelle brevkasse er en gratis service. Der er mange der skriver til mig på min mail og langt fra alle kan få et gratis svar. Desværre. Jeg tager disse mails, når jeg har tiden til det.

Når jeg svarer på et spørgsmål, bruger jeg forskellige redskaber. Jeg lytter til min intuition og lader mig blive guidet til svaret. Jeg bruger forskellige evner, såsom Clairvoyance, Engle- og Tarotkort, Kanalisering og til tider Numerologi, hvis det er relevant for spørgsmålet.
Alle spørgsmål indenfor disse emner er velkommene.

Hvis du ønsker en privat 1:1 session, kan du skrive en mail til Hej@Anabella.dk

Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig.

Anabella Logo