777 Olieblanding

kr.299,00

777 – LIMIT EDITION 10 ml.

Med den kraftfulde energi fra 777, bliver det muligt at opnå nye højder i dine personlige og spirituelle udvikling.

Beskrivelse

777 Olieblanding

I Podcasten Det Spirituelle Kompas, fortæller jeg om Juni måneds Olieblanding: 777 – 10 ml.

777 – LIMIT EDITION

Spirituelle Tanker er en episode om månedens energier. Lige nu står vi som individer i en kompleks tid, hvor der sker forandringer hele tiden.

Det er som om, at vi stille og roligt lander – i en urolig verden, hvor forudsigelighed er en saga blot. I juni måned vil universet opfordre dig til at fokusere på at skabe en solid basis for dig selv og dine kære og styrke dine indre kerne. Juni er en tid for at genopbygge og genoprette balancen i din sjæl. Når du evaluerer dine personlige værdier og bygger dit liv på et fundament af integritet og tryghed, vil du opleve en vækst i din spiritualitet. Med den kraftfulde energi fra 777, bliver det muligt at opnå nye højder i dine personlige og spirituelle udvikling.

Den indeholder: Cypress, Lime, Citron, Rosmarin, Appelsin, Koriander, Kardemomme, Kanel, Nellike, Manuka, Vanilje.

Du kan forvente: Flow åbner sig og vi lægger alle bekymringerne væk, så tingene kan udfolde sig mere naturligt. Hjertet renses for sorg og mismod, som er det højeste formål i livet. Følelsen af at være utilstrækkelig og dum, opløses øjeblikkeligt. Vi åbner op for dybere erkendelser og i kontakt med alt det der er større end os selv. Vi kan lege, dele og slappe af som et sundt og lykkeligt barn. Vi finder modet til at gå en anden retning end de personer vi har omkring os.

Vi lander i balance, vi accepterer os selv og vores krop.
Vi transformerer alle former for smerte til kærlighed.
Vi lander i en højere bevidsthed og trækker himlen ned på jorden. Vi åbner for overflod og velstand.

Der er en Rød Aventurin i olieblandingen: Den arbejder aktivt på at forstærke oliens energi, så den i samspil med din krops kemi, giver dig en oplevelse af lethed, jordforbindelse, glæde og overflod.

Lyt til Podcasten lige her og især episoden: Spirituelle Tanker for Juni måned.