Måne Faser Olieblanding

kr.299,00

Måne Faser – LIMIT EDITION 10 ml.

Få styrken og få justeret din intuition og dit 3. øje. Din krop, sind og ånd klargøres til nye muligheder og oplevelser. Frygt og skam destrueres i dine celler og din indre GPS vækkes.

Beskrivelse

Måne Faser Olieblanding

I Podcasten Det Spirituelle Kompas, fortæller jeg om Maj måneds Olieblanding: Måne Faser – 10 ml.

Måne Faser – LIMIT EDITION

Spirituelle Tanker er en episode om månedens energier. Lige nu står vi som individer i en kompleks tid, hvor der sker forandringer hele tiden.

Vi står midt i det hele. Energi stormen raser omkring os, og vi kan hurtigt blive overvældet og miste fodfæstnet. Astrologisk er der mange ting i spil, som alt i alt, fortæller os at vi skal slippe alle de ting og følelser vi ikke længere skal have med os. Når vi aktivt bruger månes faser, kan vi på en nem og overskuelig måde, få alt det vi brug for. Både af renselses, manifestation og nye ønsker der såes.

Den indeholder: Clary Sage, Fennel, Neroli, Caraway / Kommen, Blue Tansy, Cedarwood, Clementine, Geranium, Buddha Wood.

Du kan forvente: At få totalt klarhed i alle afkroge af dit liv, hvis du er klar til at få ryddet op i din bagage. Få styrken og få justeret din intuition og dit 3. øje. Din krop, sind og ånd klargøres til nye muligheder og oplevelser. Frygt og skam destrueres i dine celler og din indre GPS vækkes. Nærværende fællesskaber og relationer aktiveres. Du vil have et aktivt skjold mod lidelse. Du vil fyldes med handlekraft, drømme og spiritualitet. Sociale relationer styrkes og du vil åbne op for hjælpe og for forandringer. Nyt liv, glæde, sundhed og friskhed.

En sand hjerteåbner, toner af kreativitet åbner sig. Får dig til at ære og nære din egen indre cyklus og lader månens faser vise dig vejen frem.

Der er en Bjergkvarts i olieblandingen: Den arbejder aktivt på at forstærke oliens energi, så den i samspil med din krops kemi, giver dig en større dybde og bredere forståelse af dig og din egen cyklus.

Lyt til Podcasten lige her og især episoden: Spirituelle Tanker for Maj måned.