Passion Olieblanding

kr.299,00

Passion – LIMIT EDITION 10 ml.

Passion Olieblanding hjælper dig med at genfinde og styrke din indre passion, så du kan udleve de drømme og mål du have sat dig.

Beskrivelse

Passion Olieblanding

I Podcasten Det Spirituelle Kompas, fortæller jeg om Juli måneds Olieblanding: Passion- 10 ml.

Passion – LIMIT EDITION

Spirituelle Tanker er en episode om månedens energier. Lige nu står vi som individer i en kompleks tid, hvor der sker forandringer hele tiden.

Passion er den geniale gnist, der har potential til at antænde en kraftfuld flamme i vores hjerter og inspirere os til at realisere vores sande kapacitet. Den kan omsætte vore drømme til virkelighed og giver os energi til at hoppe ud af vores komfortzone og prøve nye veje. Passion er det stof, kommende helte er forbundet med, da de kontinuerligt søger fremskridt og udvikling.
Det er normalt for os som mennesker at fokusere på vores svagheder, på det vi ikke kan, og det som vi ikke mestrer. Dette skyldes hovedsageligt samfundets konstante stræben efter perfektion samt vores naturlige tendens til at sammenligne os med andre. Men paradoksalt nok, når vi fokuserer på vores begrænsninger, indskrænker vi vores udsyn og mindsker vores evne til at vokse og trives.

Passion Olieblanding hjælper dig med at genfinde og styrke din indre passion, så du kan udleve de drømme og mål du have sat dig.

Den indeholder: Wild Orange, Lemon, Grape, Ylang Ylang, Lavendel, Bergamot, Pink Pepper, Peppermint.

Du kan forvente: at få et godt humør, åbne op for overflod, leg og kreativitet. Du vil kunne transformere følelsen af mangel i dig. Glæde og fornyet energi, friskhed. Du vil kunne mærke dine reelle behov og dermed helt droppe alle former for kropsskam.
Blandingen vil kunne smelte muren omkring dit hjerte og åbne op og tillade din indre passion og intimitet får plads. Gå let og legende ind i livet. Lys dit indre barn.

Styrker følelsen af at være set, hørt og elsket. Den omfavner din indre frygt.
Blandingen lærer os at elske os selv ubetinget og bringer håb ned til cellerne. Transformerer selvdestruktive følelser og usikkerheden erstattes af selvkærlighed. Spot på skyggerne, de positive og negative. Olieblandingen vækker din krop, sin og ånd. Lader os flyde med livet i et nærende flow.

Der er en Hæmatit, Blodsten i olieblandingen: Den arbejder aktivt på at forstærke oliens energi, så den i samspil med din krops kemi, giver dig en oplevelse af jordforbindelse, klarhed og healing. Den vil åbne dig og klargøre dig til at åbne op for passions energien.

Lyt til Podcasten lige her og især episoden: Spirituelle Tanker for Juli måned.