Den Spirituelle Cirkel med Anabella – Start hold 13. august

kr.1.900,00

Den Spirituelle Cirkel med Anabella

Jeg inviterer dig til at tage del i dette særlige spirituelle og hellige rum, hvor vi sammen vil udvikle vores evne til at lytte, støtte, inspirere og vokse sammen. Kom med på en rejse af åndelig opvågning og personlig transformation. Gør din stemme hørt, og mærk den spirende skønhed af din indre styrke, mens du finder din egen styrke, opbygger dig selv, og dybt beriger din spirituelle praksis sammen med mig.

Kategori:

Beskrivelse

Den Spirituelle Cirkel med Anabella

Tag en dyb indånding, og føl dig frem til en unik spirituel rejse. Med denne eksklusive plads bliver du en del af ”Den Spirituelle Cirkel – start hold, med Anabella” og begiver dig ud i en udforskning af dit indre univers. Uanset om du allerede har betrådt den spirituelle sti, eller om du er nysgerrig på at dykke dybere, så er denne mindst sagt uforglemmelige oplevelse lavet specielt til dig.

Over en serie af seks sessior, hver af to timers varighed, vil du have den unikke mulighed for at komme i forbindelse med andre ligesindede. Dette vil give dig adgang til et trygt og støttende fællesskab, der fejrer den guddommelige spirituelle energi.

Anabella, en erfaren spirituel vejleder, vil lede dig gennem disse cirkel møder med visdom og indføling. Hun vil hjælpe dig med at genopdage din autentiske stemme, befri din kreative energi og opbygge måder at leve et liv, som er næret af bevidst nærvær og dyb forbindelse.

Disse sessioner vil ikke kun være en berigende oplevelse, der udforsker forskellige spirituelle praksisser for at åbne dit hjerte og udvide din bevidsthed. Men vil også tilbyde konkrete teknikker til at forene det fysiske, det mentale, det emotionelle og det spirituelle plan af dit væsen – for at bringe dig nærmere den balance, vi alle stræber efter.

Ud over intensiv læring og personlig udvikling, vil du også have mulighed for at knytte varige venskaber med de kvinder og mænd, der, lige som dig, søger efter dybere mening og formål i deres liv.

Fra de healingssamtaler, der deles i cirklen, til de magiske momenter af indsigt og oplysning, vil du opdage, at din deltagelse i denne transformationelle Spirituelle Cirkel, er en uvurderlig investering i din personlige spirituelle rejse. Du vil kunne gå hjem med ny energi og være inspireret, med værktøjer og indsigter, der kan anvendes til dit daglige liv.

Jeg inviterer dig til at tage del i dette særlige spirituelle og hellige rum, hvor vi sammen vil udvikle vores evne til at lytte, støtte, inspirere og vokse sammen. Kom med på en rejse af åndelig opvågning og personlig transformation. Gør din stemme hørt, og mærk den spirende skønhed af din indre styrke, mens du finder din egen styrke, opbygger dig selv, og dybt beriger din spirituelle praksis sammen med mig.

Køb din plads nu, og tag skridtet ind i en verden af dyb selvforståelse og uvurderlig forbindelse.

Det hér skal vi igennem, på de 6 gange vi mødes:
Der vil altid være en fælles meditation.

Session 1: “Velkomst og Grundlæggelse”
Den første session vil fokusere på introduktion og grundlæggende forståelse af den spirituelle rejse. Anabella vil præsentere sig selv, deltagerne vil introducere sig selv og den hellige cirkel vil officielt blive dannet. Det første møde vil også afklare, hvad spiritualitet betyder for hver enkelt, og hvordan den kan indlejres i dagligdagens rutiner. Efter introduktionen vil Anabella lede en guidet meditation for at centrere gruppen og indstille den på den kommende rejse.

Session 2: “Rejsen Indad”
Under denne session vil Anabella introducere forskellige meditative teknikker for at hjælpe deltagerne til at komme i kontakt med deres indre verden. Dette kan omfatte vejledning i åndedrætsøvelser, visualisering, og brug af intention. Denne session vil også begynde at udforske det dybe indre landskab af den underbevidste sind og vil inkludere teknikker til at frigive negative overbevisninger og frygt.

Session 3: “Opvågning af Feminin Power”
I denne session vil kvinderne blive lært at opdage og tilslutte sig deres indre guddommelige feminine kraft. Der vil blive lagt vægt på historier, myter, symboler og arketyper af feminin power. Øvelser kan inkludere dans, sang, skrivning eller anden kreativ udtryksform for at skræddersy forbindelsen med eget indre feminine.

Session 4: “Cirkelens Kraft”
I denne session, vil Anabella guide deltagerne igennem forskellige aktiviteter og samtaler, der fremhæver betydningen af fællesskab, støtte og kollektiv visdom. Deltagerne vil få chancen for at dele, lytte og lære fra hinandens erfaringer, fejre hinandens sejre, og give og modtage støtte i en sikker, fortrolig ramme.

Session 5: “Manifestation og Personlig Magi”
Her vil deltagerne få indsigt i hvordan de selv kan skabe deres ønskede virkelighed gennem manifestation. Anabella vil give vejledning i loven om tiltrækning og magiske ritualer. Der vil også være diskussioner om, hvordan man kan løfte sig selv gennem personlig udvikling, selvkærlighed og selvværd.

Session 6: “Afslutning og Forpligtelse”
Den sidste session danner en cirkel af afslutning og fornyet begyndelse. En fejring af alles bidrag, vækst og transformation. Anabella vil også præsentere værktøjer og teknikker til at tage det lærte med i hverdagen. Der vil være rum for at reflektere over den spirituelle rejse og sætte intentioner for den videre vej og for livet efter den spirituelle cirkel. Afslutningssessionen vil være fyldt med kærlighed, taknemmelighed og en dyb forbindelse til det næste skridt på den spirituelle sti.

Workshop Navn: Den Spirituelle Cirkel
Underviser:
Anabella Rerup
Dato:
Tirsdage: 13/8, 27/8, 10/9, 24/9, 8/10, 29/20
Tid: 18:00-20:00
Sted: Det Spirituelle Kompas, Bagsværd Hovedgade 160, 2880 Bagsværd
Forplejning: Kaffe/the & vand
Pris: 1900 kr. /for alle 6 gange/sessioner. Prisen pr. gang er 317 kr.
Ved køb forpligter man sig til at deltage alle 6 gange, da Den Spirituelle Cirkel er et helligt og trygt rum med tavshedspligt mellem alle deltagere.
Ved sygdom af deltager (ikke underviser) gives ikke pengene retur. Ved sygdom af underviser erstattes dagen med en ny dag, fastsat af underviser.
Max 10 deltagere

Læs mere om hvad en Spirituel Cirkel er på min blog