Tilbud

Sæbe med Æteriske Olier DoTerra

DKK50,00DKK95,00

Ryd

Sæbe med Æteriske Olier fra dōTERRA

dōTERRA® SPA Sæbe-bar er en enestående sæbe, der leverer en unik fornemmelse, skum, aroma og rensende oplevelse.
Vælg mellem 3 forskellige slags:
– Citrus Bliss™ Invigorating Bath Bar
– Serenity Bath Bar
– Moisturizing Bath Bar

Varenummer (SKU): saebe-med-aeteriske-olier-doterra Kategori:

Beskrivelse

Sæbe med Æteriske Olier doterra

FUGTENDE BADE SÆBE-BAR

Sæbe med Æteriske Olier
Vælg mellem:

– Citrus Bliss™ Invigorating Bath Bar
– Serenity Bath Bar
– Moisturizing Bath Bar

DōTERRA® SPA Citrus Bath Bar Citrus Bliss opfriskende badebar skaber en opløftende, rensende oplevelse og giver et boost af energi til din daglige rutine. Den unikke og proprietære æteriske olieblanding dōTERRA Citrus Bliss skaber på harmonisk vis en opløftende aroma. De naturlige eksfolierende egenskaber i solsikkevoksperler og appelsinskalpulver arbejder sammen for blidt at blødgøre, udglatte og stimulere hudens foryngelse.

DōTERRA® SPA Serenity Bath Bar er en enestående bar, der giver en unik fornemmelse, skum, aroma og rensende oplevelse. I modsætning til almindelige sæber med barske overfladeaktive stoffer, denne naturlige badesæbe efterlader huden ren, glat og blødt. Fra den første brug vil du bemærke, at denne bar er tydeligt forskellig fra enhver bar eller sæbe, du har brugt før. Det har en blid skummende handling, der glider over huden med lethed, grundig rensning, mens den fugter med jojoba frøolie, vegetabilsk afledt glycerin og aloe vera Juice. Fyldt op med vores beroligende og afslappende aroma dōTERRA Serenity® Restful Blend, denne badebar vil transportere dig til en lyksalig hviletid. Nyd en rig, rensende, aromatisk spa-oplevelse med dōTERRAs naturlige, virkelig original badebar.

DōTERRA® SPA Moisturizing Bath Bar er en enestående sæbe-bar, der leverer en unik fornemmelse, skum, aroma og rensende oplevelse. Grapefrugt og Bergamot æteriske olier dufter let på huden og hæver stemningen. I modsætning til regelmæssige sæber med barske overfladeaktive stoffer, efterlader denne naturlige sæbe-bar en hud der føles ren, glat og blød.

BRUGSVEJLEDNING
Tilføj vand for at få badebaren til at skumme. Brug den under bruseren, i badet eller ved vasken. For at få din bar til at holde længere, bør du opbevare den tørt mellem brug. Opbevares ved stuetemperatur. Undgå ekstrem varme.

ADVARSLER
Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene.

Yderligere information

Sæbe med Æteriske Olier

Citrus Bliss™ Invigorating Bath Bar, Moisturizing Bath Bar, Serenity Bath Bar