Ro og Styrke Olieblanding

kr.299,00

Ro og Styrke – LIMIT EDITION

Vi går en tid i møde, med et behov for at få ro, så vi kan genvinde vores egen styrke og måske mærke at vi er nået et niveau højere op, i vores egen styrke. Vi kan holde til mere og vejen dertil, kan være at bruge denne kærlige olieblanding der giver en stor ro indeni.

Beskrivelse

Ro og Styrke Olieblanding

I Podcasten Det Spirituelle Kompas, fortæller jeg om Februar måneds Olieblanding: Ro og Styrke

Ro og Styrke – LIMIT EDITION

Spirituelle Tanker er en episode om månedens energier. Lige nu står vi som individer i en kompleks tid, hvor der sker forandringer hele tiden.

Vi går en tid i møde, med et behov for at få ro, så vi kan genvinde vores egen styrke og måske mærke at vi er nået et niveau højere op, i vores egen styrke. Vi kan holde til mere og vejen dertil, kan være at bruge denne kærlige olieblanding der giver en stor ro indeni.

Den indeholder: Basilikum, Sort Peber, Rød Mandarin, Kamille, Sandelwood, Rosmarin, Vetiver, Lavendel og Jasmin.

Du kan forvente: Fornyet energi, udrensning, beskyttelse, at være fantasifuld, se og mærke hvad vores livsformål er, at finde svar indeni, beroligende og at blive styrket i vores relation til os selv.
Tag en dyb indånding og lad denne olieblanding af Basilikum, Sort Peber, Rød Mandarin, Kamille, Sandeltræ, Rosmarin, Vetiver, Lavendel og Jasmin tage dig med på en indre rejse. En rejse hvor du genopdager din egen styrke, finder ro og samtidig vækkes til live på en helt ny måde.

Denne blanding lover fornyet energi, der strækker sig fra dit inderste væsen til omverdenen. Olien repræsenterer en strøm af livsenergi, der genoplader dit spirituelle batteri og vækker en dybere forståelse af dit eget livsformål. Den hjælper dig med at se og mærke vejen frem, og støtter dig i at frigøre den indre blokering, der ofte holder os tilbage.

Basilikum bringer inspiration til din kreativitet og fantasi, mens Sort Peber hjælper med at udrense negative energier og bringer beskyttelse på din rejse. Rød Mandarin glæder med sin friske energi, opmuntrer til nye perspektiver og styrker din relation til dit sande selv.

Kamille, Lavendel og Jasmin er kendt for deres beroligende effekter. De hjælper dig med at finde et roligt sted indeni, hvor du kan hvile, få overblik og genfinde balancen. Samtidig støtter Sandeltræ og Vetiver i at centre dig, forankre dig og styrke din intuition. Rosmarin giver dig et mentalt løft, stimulerer hukommelsen og øger bevidstheden.

Denne olieblanding er en allieret på din spirituelle og personlige vækstrejse. Den styrker din intuition, åbner din hjerte og styrker din ånd. Oplev hvordan du ved at tage tid til selvomsorg, finder svar indeni og bliver bedre til at navigere i dit indre landskab, hvilket i sidste ende styrker din relation til dig selv og dit livsformål. Denne olie er en hjertelig og kraftfuld ledsager, der vil guide dig gennem livets udfordringer med styrke, fred og en klar forståelse af, hvor din vej fører dig hen.

Der er en rosakvarts i olieblandingen: Den åbner dit hjertechakra, støtter hjertet og giver lethed. Ro og kærlighed til os selv, fornyet indsigt i vores egen energi og en fastholdelse af kærlighed, når verden er i “brand”.

Lyt til Podcasten lige her og især episoden: Spirituelle Tanker for Februar måned.