Ny Begyndelse Reboot Olieblanding

kr.299,00

Ny Begyndelse Reboot – LIMIT EDITION

Nu er tiden inde, til at viske fortidens mønstre, overbevisninger og kodninger væk. Vi skal genstartes. Vi skal mærke at vi alle er sat fri, vi er med til at skabe de nye kodninger og overbevisninger.

Beskrivelse

Ny Begyndelse Reboot Olieblanding

I Podcasten Det Spirituelle Kompas, fortæller jeg om April måneds Olieblanding: Ny Begyndelse Reboot

Ny Begyndelse Reboot – LIMIT EDITION

Spirituelle Tanker er en episode om månedens energier. Lige nu står vi som individer i en kompleks tid, hvor der sker forandringer hele tiden.

Nu er tiden inde, til at viske fortidens mønstre, overbevisninger og kodninger væk. Vi skal genstartes. Vi skal mærke at vi alle er sat fri, vi er med til at skabe de nye kodninger og overbevisninger. Vi lever i en sprit ny tidsalder og den seriøsitet der ligger i det, skal vi alle tage ansvar for. Så med en ny begyndelse og en reboot af vores egene systemer, kan vi sætte os selv helt fri. Olieblandingen vil hjælpe dig med processen.

Den indeholder: Jasmin, Laurbær blad, Vanilje, Sort Peber, Sort Gran, Mandarin og Gurkemeje.

Du kan forvente: Din sjæl vil afsløre alle de undertrykte følelser, du render rundt med og den hårde skal du har omkring dig, vil falde. Olieblandingen vil beskytte dig mod alle former for negativ energi, både en du selv måtte rende rundt med og en du møder på din vej. Olieblandingen vil hjælpe dig med at frigive traumer og den genindstiller den universale energi i dig selv. Du vil få følelsen af renhed og uskyld tilbage. Du vil blive styrket i din selvaccept og i din selvrespekt. Du vil få balance i dit solarplexsus og vi vil alle kunne komme i kontakt med en dyb forbindelse til vores storhed og talenter. Sjælen vil komme på en ny rejse og du vil kunne tiltrække overflod og visdom. Som bonus kan du genvinde troen på andre mennesker og på samfundet, så du lander i styrke, tro og mod.

Der er en Hæmatit i olieblandingen: Den arbejder på din jordforbindelse, giver dig fornyet robusthed og styrke. Det er en meget maskulin krystal, som vil hæve baren for hvad du kan opnå.

Lyt til Podcasten lige her og især episoden: Spirituelle Tanker for April måned.