Numerologisk Navneskifte Guldpakke

DKK2.799,00

FORSTÅELSE, FORNYELSE & NYE VIBRATIONER

 • Forstå dig selv og hvad din livssituation er lige nu.
 • Guldpakken er en numerologisk navneskifte session, med tolkning af dit nuværende navn, alle dine samlet vibrationer, dit højere selv, dit livsformål. Alt dette ligger i dit nuværende personlige numeroskop.
 • Ved denne session får du:
  – dit eget personlige og højt vibrerende nye numeroskop,
  – en grundig tolkning af hvad du kan forvente og
  – du får komplette navnelister med mange hundrede navneforslag, til de nye navne vibrationer, som du skal have i dit nye numeroskop.
  – Derudover får du årstalsrækker for de næste 10 år, samt tolkninger af vibrationerne.
 • Når du har købt din session, modtager du en køreplan du kan downloade, så du ved hvad du nu skal gøre for at blive klar.
Varenummer (SKU): numerologisk-navneskifte Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

FORSTÅELSE, FORNYELSE & NYE VIBRATIONER

Guld pakken er en online numerologisk navneskifte session, som er en tolkning af dit nuværende navn, dine samlet vibrationer, dit højere selv & dit livsformål. Alt dette ligger i dit nuværende personlige numeroskop.
Du får en grundig analyse, vejledning, nyt numeroskop, vibrations løft, årstalsrækker og komplette navnelister.

Guld pakken er en komplet løsning til et numerologisk navneskifte. 

Ved denne numerologisk navneskifte session får du:

 • Tolkning af dit nuværende navn og fødselsdag
 • Nyt numeroskop, som er dit eget personlige og højt vibrerende numeroskop
 • En grundig tolkning af, hvad du kan forvente af dit numeroskop
 • Årstalsrækker for de kommende ca. 10 år, samt skriftlige noter og forklaring af vibrationer til hver år. Årstalsrækkerne er præcise, skarpe og personlige.
 • Komplette navnelister med mange hundrede navneforslag, til de nye navne vibrationer, som du skal have i dit nye numeroskop.
 • Alt tilsendt på mailen efter endt session

Du kan bruge Årstalsrækkerne til at kunne se, hvilke personlige vibrationer og skæbneperioder, du kommer igennem, de næste ti år af dit liv. Hvilke perioder skal du være særlig opmærksom på rent økonomisk og hvornår kommer der rene kærlighedsperioder. Vi kan se alle de vibrationer du kommer igennem, så du kan være parat og opmærksom, på forhånd.

TILBUD 1499 kr fra d. 26/5 til 30/6-2020

Efter endt numerologisk navneskifte session, får du en mail tilsendt, med et billede af dit tidligere numeroskop med mine kommentar og noter på. Så du behøver ikke sidde og tage noter undervejs. Du behøver blot at lytte og lære. Derudover får du dit nye numeroskop, dine årstalsrækker og navnelister til alle dine navne vibrationer.

Som en ekstra service, får du en numeroskop nøgle, som er et billede af et numeroskop med forklaring af hvad der er hvad. Lige til at gå til og have evd siden af dit nuværende og nye numeroskop, så du hele tiden ved hvad der er hvad.

Når du har købt din session, modtager du en køreplan du kan downloade, så du ved hvad du nu skal gøre for at blive klar.

Ekstra Bonus: GRATIS. Du bliver medlem af min Numerologisk Online Fællesskab & Univers, som er en gruppe på Facebook med sparring  & sammenhold med ligesindede. 

Læs mere om hvad Numerologi er lige her.