Numerologisk Online Fællesskab Bronzepakke

DKK500,00

Medlemsskab af mit Numerologisk online fællesskab & univers.

  • Du får adgang til en lukket gruppe på Facebook, der handler om alle aspekter af numerlogiens mange facetter, med sparring omkring dit numerologiske numeroskop & sammenhold med andre der har skiftet navn.
  • Når du har købt din pakke, modtager du en køreplan du kan downloade, så du ved hvad du nu skal gøre for at få adgang til fællesskabet.
Varenummer (SKU): 005 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Medlemsskab af mit Numerologisk online fællesskab & univers.

Du får adgang til et numerologisk online fællesskab i en lukket gruppe på Facebook, der handler om alle aspekter af numerlogiens mange facetter, med sparring omkring dit numerologiske numeroskop & sammenhold med andre der har skiftet navn.

Denne Bronze pakke indeholder:

  • Medlemskab af Numerologisk facebook gruppe

Du skal have ændret navn i forhold til numerologien og have et numeroskop som er i højeste vibrationer.
For at opnå medlemskab skal du have en facebook profil. Den kan du gratis oprette på facebook.dk
Som medlem af gruppen & fællesskabet, får du et tjek af dit numeroskop, før du bliver lukket ind.

Når du har gemnemfører dit køb, skal du i kommentarfeltet til ordren, skrive dit fulde navn samt din fødselsdato/år. På den måde tjekker jeg dit setup og dit numeroskop, før du får adgang til gruppe. Skulle der opstå problemer med dit numeroskop, så skriver jeg til dig på din mail.

Numerologisk Online Fællesskab på Facebook – Evigt Medlemsskab oprettes.

Alle i gruppen har skiftet navn numerologisk. Alt hvad der skrives og deles i gruppen, er kun til brug i gruppen. Det må du ikke dele eller på anden måde misbruge.

Når du har købt din session, modtager du en køreplan du kan downloade, så du ved hvad du nu skal gøre for at blive klar.

Læs mere om hvad Numerologi er lige her.