Krystal Healing

DKK800,00

Krystal Healing 1:1 Session

Krystal Healing Sessionen foregår ved, at du får en healing session med krystallernes energi som redskab. Intuitivt og teoretisk, bliver krystallerne valgt til dig og brugt under din healing. Du får en beretning om krystallernes virkning på dig og på dit energi system. Når healingen er slut, får du hjælp og vejledning til hvilke krystaller der vil have en god virkning til dig. Sessionen tager 1 time. 

Varenummer (SKU): krystal-healing Kategori:

Beskrivelse

kkf8hv34enbyf74qbvKrystal Healing 1:1 Session

Krystal Healing Sessionen foregår ved, at du får en healing session med krystallernes energi som redskab. Intuitivt og teoretisk, bliver krystallerne valgt til dig og brugt under din healing. Du får en beretning om krystallernes virkning på dig og på dit energi system.

Når healingen er slut, får du hjælp og vejledning til hvilke krystaller der vil have en god virkning til dig. Sessionen tager 1 time. kkf8jjpnyzcivfdp96l

Hvad er Krystal Terapi og Krystal Healing?

Krystal terapi og Krystal healing, har man brugt igennem umindelige tider. Dygtige kvinder og kloge mænd har altid brugt naturens kræfter og ressourcer, til at skabe balance og healing med. Naturen og Moder Jord, har altid være midtpunkt for fascination. Her vokser, gror og udfolder livets små mirakler sig. Naturen er fyldt med naturlig medicin til mennesket og til alle levende væsener.

Siden jorden blev skabt for milliarder år siden, har disse små vidunderlige sten, krystaller og ædelsten, været med til at skabe balance, både på jorden og i alle levende organismer. Krystal Terapi og Krystal Healing, er to forskellige typer sessioner, som du kan booke.

Krystal Healing og Krystal Terapi foregår i en og samme session. Det en session hvor vi gennemgår dine fysiske og samt psykiske udfordringer. Hvad har du brug for hjælp til, hvordan vil du hjælpes. Til sidst får du vejledning til at finde de helt rigtige krystaller og vejledning i hvordan du bruger dem.

Læs mere om Krystal Healing lige her