Fjernhealing Session

DKK400,00

Fjernhealing Session

Her booker du din 1:1 fjernhealings session. Fjernhealings Sessionen og behandlingen tager 30-60 minutter, hvor du ligger/sidder hjemme hos dig selv. For at få mest ud af og bedst at kunne modtage, er det godt hvis du slapper af og gerne forsøger at meditere eller ligge og have ro.

Varenummer (SKU): fjernhealing Kategori:

Beskrivelse

Fjernhealing Session

Her booker du din 1:1 fjernhealings session.

Jeg kender til healingens stærke kraft, både i mig og det opløftende engleteam som jeg samarbejder med. Jeg er i tillid 100% og ude af mit eget ego, når jeg healer. Jeg healer ALTID intuitivt og bruger derfor de værktøjer, som lige præcis DU har brug for i nuet. Jeg har altid fokus på dine chakra og energicentre, din indre balance og de steder på din krop, hvor jeg kan mærke dine fysiske smerter.

Jeg er holistisk behandler og holistisk healer, så jeg mærker hele dit energisystem og sammen med dig, via samtale gennemgår vi den situation du står i lige nu, før du modtager din behandling.
Fjernhealings Sessionen og behandlingen tager 30-60 minutter, hvor du ligger/sidder hjemme hos dig selv. For at få mest ud af og bedst at kunne modtage, er det godt hvis du slapper af og gerne forsøger at meditere eller ligge og have ro.

Jeg er uddannet Reiki healer i Mester graden, Krystal healer og Engle healer.

Disclaimer:
Healing er en 100% individuel oplevelse. Der findes ikke to ens behandlinger, oplevelser eller modtagelser. Når du får og modtager healing af Anabella, kan det føles forskelligt. Behandlingen kan ikke sidestilles med hverken lægelig eller medicinsk traditionel behandling

Vil du lære mere om Healing, så klik her