Clairvoyance Online Session 15 minutter

DKK350,00

Clairvoyance 1:1 session

Varighed ca. 15 minutter via Skype, telefon eller ved personligt fremmøde, med mulighed for at spørge og stille opklarende spørgsmål om:

 • dit liv generelt
 • din livssituation
 • dit job
 • dit helbred
 • dit livformål
 • dit nuværende eller fremtidige kærlighedforhold
Varenummer (SKU): clairvoyance-online-session-15-minutter Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Clairvoyance Online Session 15 minutter

Clairvoyance er en grundsten i spiritualitet. Denne online session byder på 15 minutters personlig rådgivning og klarhed. Hav dit vigtigste spørgsmål klar og lyt til svaret. En clairvoyance online session, skal altid give afklaring. Ofte får du svar, som du først uden rådgivning vil kunne se om 6 måneder eller flere år frem. En clairvoyance online session med Anabella er skarp, direkte og fremadrettet.

Clairvoyance består af tre forskellige psykiske evner:

* Klarhørelse, som er ord og sætninger der bliver fortalt for det indre øre og som bliver overført via tankerne, hos clairvoyanten.
* Klarsyn, er det direkte syn clairvoyanten får af spirituelle væsener, guider eller afdøde.
* Klarfølelse, er de følelser som clairvoyanten får, når der mærkes ind i klienten. Her kan der bla. mærkes hvordan kroppens tilstand er eller om der er nogle ting der skal heales op på. Fx gammel karmisk smerte eller fysisk forhindringer eller smerter.

Clairvoyance online session

Varighed 15 minutter via Skype, telefon, mail eller ved personligt fremmøde, med mulighed for at spørge og stille opklarende spørgsmål om:

 • dit liv generelt
 • din livssituation
 • dit job
 • dit helbred
 • dit livformål
 • dit nuværende eller fremtidige kærlighedforhold

Jeg stiller KUN ind på dig og på din situation. Jeg går ikke (for at sige ALDRIG) ind i og på andres energi. Det er uetisk og super grænseoverskridende. Både for personen det går ud over og for mig. Hvis du ønsker svar fra en særlig person, så gå til dem og stil dit spørgsmål. Clairvoyance Online Session er personlig med budskaber til dig.

Clairvoyance er altså evnen til at modtage klare og tydelige beskeder, som kommer fra afdøde, dit personlige engleteam, fra ærkeengelene eller fra universet hjælpere. Når jeg laver en clairvoyance session, er det i et unikt samarbejde mellem mine og dine spirituelle hjælpere. Jeg har udviklet alle 3 spirituelle klar-evner, men det er ikke altid alle 3 evner, der bruges samtidig i en session.

Når du stiller dit spørgsmål til mig, får du altid et klart svar. Men, hvis dit spørgsmål er upersonligt og lidt flyvsk, fordi du ikke tør stille det rigtige, så bliver dit svar ofte også lidt mudret eller overordnet. Hvis du derimod stiller et præcist og tydeligt spørgsmål, så får jeg et skarpt og forståeligt svar til dig.

Hjælpen er lige ved hånden. Book en privat eller business online 1:1 session

Jeg ønsker at hjælpe dig, både i den situation du står midt i og og tydeliggøre hvilke veje der er forude. Ofte når vi beder om hjælp, handler det om at blive bekræftet eller afkræftet. Både i handlinger, tanker og mønstre.

Jeg har lavet professionelle Clarivoyance sessioner siden februar 2017. Jeg har arbejdet på et online telefon clairvoyance site i 8 måneder, der gav mig knap 3000 timers erfaring.

Læs mere om Clairvoyance af Anabella Rerup lige her