AromaTouch Technique Behandling

DKK800,00

AromaTouch Technique Behandling er en 1:1 Session, der varer ca. 1 time.
Du får en behandling på din ryg, nakke og fødder. Du får blide strøg med æteriske olier, blandet op i Fraktioneret kokosolie.

Du skal medbringe et lagen, lille + stort håndklæde.

Varenummer (SKU): aromatouch-technique-behandling Kategori:

Beskrivelse

AromaTouch Technique Behandling

AromaTouch Technique Behandling er en 1:1 Session, der varer ca. 1 time. Du får en behandling på din ryg, nakke og fødder. Du får blide strøg med æteriske olier, blandet op i Fraktioneret kokosolie. Du skal medbringe et lagen, lille + stort håndklæde

I behandlingen bruger jeg 8 forskellige æteriske olier, der er alle er rene, økologiske og organiske.
Behandlingen er god til dig der lider af:
– Stress
– Overbelastning
– Tankemylder
– Mangel på jordforbindelse
– Mangel på kontakt til egen krop

Behandlingen er en blid massage, som åbner op for sindet, giver kroppen velvære og skaber en vidunderlig kontakt til sjælen.

Hvad er AromaTouch Technique?

AromaTouch®-teknikken er udviklet af Dr. David K. Hill, D.C. Teknikken er en blid massage på ryggen, foden og hånden, som kombinerer 8 forskellige rene olier samt blandings olier. Teknikken giver folk en opløftende essentiel olieoplevelse. Uanset om du er ung eller gammel, mandlig eller kvindelig – enhver nyder godt af oplevelsen og den ro der bliver skabt i kroppen.

AromaTouch-teknikolier
Hver æterisk olie i AromaTouch-teknikken blev valgt for sine individuelle aromatiske egenskaber og for deres kraftfulde aromatiske egenskaber, når de kombineres.

AromaTouch-teknikken bruger specifikke retningslinjer og instruktioner til både dosering og anvendelse, der gør det til en sikker og effektiv måde at modtage de fulde fordele ved æteriske olier. AromaTouch-teknikken er blid og vil altid blive tilpasset kunden, uanset om det er en ung, ældre eller kunden har følsom eller sart hud, så alle kan drage fordel uden at bekymre sig om at overvælde kroppen.

Læs mere om behandlingen lige her